Poi tr sa alegi pe unu dintre ei. pe cel care il placi mai mult ca nu poti sa ii place pe 2 la fel. Acela care te-a facut de ras inseamna ca nu te place si acela care este trist pentru ca iai frant inima tine cu advarat la tine
Multa bafta
Cred ca cel care te-a facut de ris nu merita sa umbli cu el, dar cu cel care i-ai frant inima de ce nu? Sa fi fost in locul tau as fi incercat mai ales ca-ti place de el, la sigur va fi fericit
Alege pe cel care iti place mai mult. si cred ca primul ar fi mai potrivit din moment ce al doilea te-a facut de ras e clar ca nu te iubeste. bafta!
Nu e inca sfarsitul lumii, mai asteapta pana in 2012 te rog ca nu mai e mult .
Bun deci parrea mea este ca ar trebui sa incerci cu cel care i-ai frant inima ca este foarte clar ca are sentimente puternice pentru tine si daca si tu simti acelasi lucru pentru el, e cu atat mai bine si va iesi un love story frumos. Bafta si nu mai plange ca nu are nici un rost, viata merge inainte
Aloo...eu am zis ca eu m-am facut de ras in fata lui! dar aveti dreptate.in timp ce vorbeam pe mess cu ala care i-am frant inima. mi-am dat seama ca pe el il plac cu adevarat! multumesc de raspunsuri:*