Pentru ca abia se despartise de prietenul ei,simtea nevoia de afectiune si vroia sa isi confirme faptul ca inca o place cineva,ca nu e lipsita de farmec, de asta ti-a acceptat intalnirea, de asta te-a si sarutat, drept multumire.
Acum, e lamurita, linistita si nu mai vrea nimic de la tine.
Fii indiferent si ai rabdare, dar comporta-te civilizat cu ea.Nu se stie.
N-ar fi trebuit sa treci asa repede la actiune, abia se despartise de iubitul ei, nu-si revenise, ea probabil, spera sa se impace cu el, de asta reactioneaza asa...
Eu trecuseram la actiune fiindca mai de mult puneseram ochii pe ea dar cam repede am luat-o si cretca nu trecusera peste despartire... oricum poate poate o coi cuceri din nou mersi de raspuns
Ti-am spus,fa pe indiferentul,nu-i arata c-o placi, dar comporta-te frumos cu ea, discuta cu ea, povestiti, intreab-o ce parere are si despre vreo colega de-a voastra mai draguta... poate ai noroc!
Aha da am uitat sa mai zic ceva ca ea s-a dus pina in septembrie in Italia si inainte sa plece eu am intrebat-o dac ar vrea sa fim impreuna a zis ca s-ar putea numai ca ea va pleca si nu vrea sa ne chinuim amun2 :d sa nu ne fie dor unul de altul gen Cind va veni cam cu ce sa o surprind sa o dau pe spate asa ceva.
Fa-i un video clip de bun venit, e usor.
Intri pe youtube/editor si iti alegi ce vrei de acolo, fotografii si muzica si-i scrii ce cuvinte vrei tu.
Cred ca i-ar place...
Uite cum iese un asemenea video:
https://www.youtube.com/watch?v=U_Cwk-S51z4
Bafta!
Voi vedea poate dedicatie la radio
Atata timp cat tu stai si astepti sa te pupe fata, nu prea ai cum sa o cuceresti.
Pai cum asa sa par disperat parca n-am mai vazut fete :d aveam de gind asa un simplu pupic :* fiind la prima intilnire dar fata vrea mai mult :d
Pai daca o iubesti incearca sa o cuceresti. daca e o iluzie a inimii las-o balta. Bafta
linarkfts întreabă: