| hanibani a întrebat:

Vorbeam pe mess cu un baiat din sc, i.am vazut si pozele pe fb.Totu ok baiatu de gasca si frumusel. DAAAAR cand sa facem cunostinta in `real` el a intins mana si a zis `Andrei, incantat`. maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaiiiii avea o voce de fetita ragusita de 5 ani...si nah am pufnit in ras, da rau! (la fel si prietenele mele ce erau langa mine).
Imi dau semama k l.am suparat si imi pare f rau, pe mess mi. a dat ignore(logic ...si eu as fi facut la fel) sadsadsad
ce ma fac faaaaaaaaaaaaaac? vreau sa imi cer scuze si sa. l impac, dar l-am facut de ras raaaaau de tot si imi pare fffffff rau
TPU...please help k dau fundoi mare mare si vot!

4 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Ai facut o mare gafa,nu cred ca-ti va accepta scuzele,crede-ma!
Vocea baietilor e in schimbare la o anumita varsta,ar trebui sa stii lucrul asta.
El,probabil e destul de complexat de perioada pe care o trece acum,iar tu i-ai accentuat complexul.
Se pare ca ai avut o mare lacuna de comportament si buna purtare, nu ramane decat sa tragi ponoasele.
Incearca, dar nu prea cred!

| flo97 a răspuns:

Daca il mai vezi pe la scoala tragel deoparte si cerei scuze si zi ca nu o sa se mai repete big grin

| xxxXStefanXxxx a răspuns:

Vorbește`i din inima si din suflet...nu fă nimic "premeditat",daca vede ca vorbști "pe moment" adica ce gandesti atunci, foarte posibil sa ii treaca câtuși de puțin, iar in timp daca vede ca iti pasă o sa fie supe ok...

| Celia89 a răspuns:

Nu ai procedat corect, dar daca o sa ii vorbesti din suflet si o sa ii ceri iertare eu zic ca o sa ii treaca supararea! Ii spui adevarul ca te-a amuzat vocea lui, dar nu ai facut-o cu intentie! Bafta