| iubitica1 a întrebat:

Vorbesc cu nu baiat de 3 zile.(amici)
Dar astazi cand am vb.cu el mi-a spus ca este singur acasa, ca sta in tricou si-n boxeri!
Eu il plac si stiu ca si el ma place.
Cum ar trebui sa-l intreb daca vrea sa stam impreuna?
Am uitat sa mentionez:avem amandoi 15 ani!
Coroana!

8 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Baiatul ti-a spus asta pentru ca ar vrea sa faca sex cu tine simplu

| corbulalbrosu a răspuns:

Tot ce trebuie sa faci se rezuma la ceva extrem de simplu, sa-l intrebi pur si simplu, cat mai natural in mod direct fara ezitare daca are sentimente de atractie fata de tine precum si daca accepta sa incepeti o relatie in 2. De asemenea propune-i sa va intalniti in vederea unei plimbari (nu la el acasa) cu scopul de a va cunoaste mai bine/indeaproape. In functie de raspunsul primit iti vei da seama fara echivoc care este situatia reala daca doreste o relatie permanenta de lunga durata sau doar sa te "tavaleasca" un pic si gata. Deci indemnul este doar unul singur; actioneaza deoarece oricare va fi raspunsul tu vei fi cea in castig. Succes.

| mihai69 a răspuns:

Și... dacă stați împreună, cine se ocupă de întreținerea voastră?

| Emilian65 a răspuns:

Intreaba-l daca vrea sa mergi si tu langa el intr-o tinuta asemanatoare cu a lui.

| Florentina9210 a răspuns:

E logic din intrebarea ta, pentru ce te vrea. Daca esti fraiera, du-te. In niciun caz, nu o sa va jucati carti.

| Jessica007 a răspuns:

Si tu dupa 3 zile deja vrei sa stai cu el? Nici nu il cunosti in adevaratul sens al cuvantului.Mai astepata sa treaca timpul, sa va cunoasteti mai bine.Esti tu sigura ca el chiar te place? Nici nu ati ajuns ca prieteni sa va cunoasteti cum trebuie.Parerea mea este sa nu te pripesti si sa mai astepti putin.Bafta!

| EaSports a răspuns:

3 zile, 15 ani, boxeri, unde este gandul tau, oare asa de tare iti place incat esti gata sa te culci cu el dupa 3 zile, ce are el de esti asa impresionata in el, oare stii bine ca va fi mereu cu tine sau ai si dubii ca nu cumva se culca astazi cu tine, dar maine este cu alta care la fel a cazut in plasa de la un mesaj ca si tine?! Nu ti-as recomanda sa iei decizii asa repede. Vei reusi sa te culci toata viata cu cineva. Nu sunt contra ca sa nu faci cu el, dar asigura-te ca nu va fi ultima si ca totul nu va fi de scurta durata.

| cristygameru a răspuns:

E clar! Stii ce vrea de la tine...Nu stiu, fa ce vrei...dar totusi, lasa-l pe el sa faca primul pas, el e baiatul!