Cu siguranta vorbitul nu lasa pe nimeni gravida!
De sex nu pomenesti nicaieri, deci este posibil ca fata aia sa fi fost deja insarcinata dinainte s ao cunosti, sau sa aiba probleme de sanatate, facand crize de colectist ori cine stie ce gatrsite, ulcere sau tumori ar putea avea.
Trimite-o la medic!
Eu sper ca glumesti ca un adevarat troll. Apare ca ai 15 intrebari si totusi niciuna, deci rezulta ca toate au fost la fel de stupide, ulterior sterse.
Cum sa isi doreasca copil cu un om intalnit de o luna? Afla ca s-au inventat testele de sarcina si atat timp cat ii apare menstruatia luna aceasta nu poate fi vorba de un bebe.Cati ani aveti voi? Cand ati facut sex daca simptomele enumerate apar abia in saptamanile 4-6 de sarcina sau mult mai tarziu si voi vorbiti de o luna?
https://www.doc.ro/......nsarcinata
Salut, din cele spuse de tine, reiese ca prietena ta este GRAVIDA. Curiozitatea mea este urmatoarea: tu cand te-ai cuplat cu ea, ai dat curs la acte intime? Te-ai protejat cand ai dat curs momentului intim alaturi de ea? Daca nu te-ai protejat, ai scos-o la timp? Din ce iti afuci aminte, ti-ai dat drumul,in ea, nu-i asa? …o alta ipoteza pe care o am ar fi ca prietena ta sa se fii "distrat" cu alt baiat pana sa te cunoasca pe tine, a ramas insarcinata fara sa realizeze, ori stia deja, iar acel barbat a fugit vazand cu ochii, si a cautat unul ca tine pe care sa il puna in functia de viitor tatic Ca sa aiba o scuza in fata parintilor ei. Ai grija ce faci, gasca ochii. fata e gravida. daca te stii nevinovat, fugi cat vezi cu ochiii.dar daca stii ca ai contribuit la crearea pruncului. sa iti asumi. te astept cu raspuns.
In primul rand... Va sugerez sa facă un test de sarcină... Simptomele sunt exact că la sarcină. Dar dacă are amețeli și greată pe lângă ce ai enumerat tu atunci e clar că da chiar este insarcinata
linarkfts întreabă: