Nu prea ai ce face. Posibil sa nu te vrea ca iubit ci doar ca si amic. Daca o placi asa mult, ai rabdare, si mai incearca discret cu cate o invitatie, dar fara sa fii insistent. Fii amicul ei, confidentul ei daca ea accepta, acorda-i atentie si cu multa rabdare, dupa cateva luni sau ani, posibil sa fie cu tine. Ai grija doar sa nu transformi asta intr-o obsesie. Pana cand va aparea momentul potrivit, tu trebuie sa-ti vezi de viata ta normala si inclusiv sa-ti faci o alta iubita. Daca te va vedea disperat, sansele sa fii cu ea vor fi aproape zero. Succes si multa rabdare!
Ieri cand am invitat-o subtil (de ce SUBTIL?) sa iesim prin oras, a zis ca are altceva de facut. Spune-i in mod direct, pe fata, in mod cat se poate de clar si pe intelesul ei ceea ce doresti de la ea. Daca accepta bine, iar daca nu vrea, atunci este inutil sa mai ''freci menta'' pe langa c#rul ei. Bafta!
Subtil, adica i-am trimis o postare. Scria ceva gen: Instagramul n-a mers, dar poate mergem noi 2 undeva
Prietene, abia azi mi-a spus de el, dar eu tot vorbesc cu ea de prin noiembrie
"Dupa i-am propus de un film si a zis ca ar fi naspa sa faca asta fata de prietenul ei". Da, scuze ca nu mi-am dat seama ca azi ti-a zis asta.
Trecand peste... serios? Vrei o relatie cu o fata care acum ti-a zis ca are prieten dupa ce vorbesti cu ea din noiembrie? :/
N-ar fi normal sa mai vreau o relatie cu ea, dar as vrea sa stiu ce a fost in capul ei pana acum! Ca mi-am facut sperante degeaba