Pai. te-ai intalnit cu ea in realitate?
Aveti grija amandoi de bunica ei si vezi cum merge treaba.
Simplu. Restul sunt povesti!
Păi dacă nu ai cunoscut-o în realitate, probabil ar fi cazul să o cunoști.
Nu puteți avea o relație și să fiți împreună în virtual.
Pasul următor nu poate fi decât să vă întâlniți.
O uitat sa menționeze că se poarta urât cu ea! Știu eu din surse sigure că așa face el
Te-a vazut cum arati? Daca te vrea si te-a vazut, incearca ceva cu ea, nu te lasa asa, zi ca vrei sa te intalnesti daca vrea, si sa-ti dea ocazia sa ii arati ca esti om si ca poate avea incredere, fi barbat, nu ceda, daca nu o merge, aia e, insa incerci.
După cât îl cunosc eu, nu e genul să se poarte urât.
Dar poți fi convinsă că, stând atat de mult pe TPU, comportamentul lui, e posibil să fi avut de suferit, printre atâți ciudați câți există pe site-ul ăsta.
Eu in principiu nu sunt un baiat rau dar sunt imatur emo, nici nu am avut o relatie real
Adică ești un emo rău cu doar cu mine, am înțeles
Ți-ai pus singur numele de băiat bun
Eu de cand il stiu pe RAY, s-a comportat f bine, si in discutiile cu mine, dar eu nu sunt femeie, nu stiu ce sa zic, dar stii ca baietii se inteleg mult mai bine cu baietii decat cu fetele, si poate si de aia, ca intre mine si el nu-s asa mari diferente de opinii, de viziuni, preocupari.
Cum e cu fetele, nu stiu.
Niciodată nu ai fost romantica cu mine, sau sa îmi spui ce simți pentru mine
Pai vezi la asta nu se gândește nimeni
Clar că nici un băiat nu se poarta cu fetele la fel cum se poarta cu băieți
Exista o discrepanță când ne adresam unor persoane și altora
Uite ca eu m-am gandit si la asta si cam stiam ca un baiat nu se prea comporta cu fetele ca, cu baietii, insa na, dupa cum il stiu eu pe RAY, nu pare un om rau, pare un om linistit, civilizat, are destule in cap, comunica bine, pune unele intrebari destul de aparte dar inteligente, intrebari la care la unele daca oamenii au raspunsul, i-ar ajuta enorm in viata. Insa problema lor e ca ei nici nu-si pun acele intrebari, si se mira ca de ce dau cu stanga in dreapta in multe chestii in viata.
Si consider ca nu s-ar purta rau nici cu o femeie chiar daca nu ar discuta aceleasi subiecte ca, cu baietii. Dar na, nu stiu.
Si voi doi daca v-ati place, mai bine v-ati cupla, haha, zic mai in gluma mai in serios.
Lesin = )) vrei că eu sa fiu romantică cu tine )
Nu vrei sa îți cumpăr și flori?