"Vorbim" inseamna "nu te plac, nu vreau sa am o relatie cu tine, dar deocamdata nu-ti tai macaroana, te tin agatat pentru ca poate mai am nevoie de ajutorul tau".
Ca sa cucerești o fata, o inviți frumos în oraș la un restaurant de lux unde tu ca gentleman plătești consumația. Nu sta ca papapagul și o inebuni cu mesaje, treci la fapte, fata sigur s-a plictisit deja de tine
Da, mai mare cu 6 aproape 7 ani. Copilul nu este al fostului. Ci al primului. Ea zice ca a avut 4 prieteni pana la mine.
Da-i pace, ca are destul de mult "bagaj" si nu-i genul de femeie cuminte, daca sare din barbat in barbat.
Buna.Cred ca ar trebui sa accepti refuzul si atat, iar,, vorbim'' cam inseamna friendzone, adica sa o ajuti in continuare cand are nevoie, ceea ce nu este deloc productiv pentru tine.Stai linistit, mai gasesti fete.Nu lasa pe nimeni sa te ia de fraier! Succes.
Nu are de ce sa iti fie teama de fostul, de era ala, deja era cu el.Pe tine te place doar ca amic, nu ca iubit, asa ca nu mai spera, nu o mai ajuta, asta daca ai ajutat-o in sensul ca o placi.
Ducase la altul sa o ajute, la unu de care ii place si cu care ar vrea sa fie.
Nu mai insista, o sa cazi de papagal, ducase, cand o sa cada iar cu fundu era sa zic eu unde si teo cauta sa o ajuti, iar, spune-i si tu la fel " vorbim"
Daca esti seful ei, atunci las-o in pace, dar nu o mai ajuta. Daca o ajuti, nu o va face sa te placa ca barbat, cauta alta, dao la jalea nu merita.
Deci,in primul rand, ai făcut prost sa o întrebi dacă vrea relație cu tine.
Puteai sa ii spui că o iubești și că ai vrea relație cu ea și că nu ai accepta un refuz din partea ei.Astfel de abordare are un randament de 60%, spre deosebire de abordarea ta care are un 20%.
In cazul tau pare că ești nesigur și ea a simțit asta.
Mai mult de atât,e normal sa para dezinteresata, pentru că te considera slab după chestia asta și după ea n ar mai merita sa își piardă timpul cu tine.
In al doilea rând,i-ai amplificat și mai mult sentimentul de nesiguranță in momentul in care te-ai comparat indirect cu fostul.
Și în al treilea rând, evident că nu o sa îți spuna următoarea mișcare,așa că nu contează că nu are casa sau mașina lui,daca e sigur pe sine, valorează mai mult decât o mașină.
Așa că, treci peste, are balta pește.
Iar minciuna asta că "nu pot trece peste, ea e diferită" e o minciună in definitiv.
Vorbim înseamnă că nu vreau sa îți spun direct nu.
Aduna-ti demnitatea și zi-i că a avut timp până acum sa vorbească și nu o mai contacta niciodată.
Sincer nu iti fave speranta mari cu fata asta. Daca te gandesti la o relatie serioasa cu i-ati adio.
Daca voia sa fie intr-o relatie cu tine iti zicea DA fara sa stea pe ganduri.Asa te pastreaza doar pentru sex sau alte beneficii pe care le poate primi de la tine, asta pana cand isi gasesti un alt baiat care sa fie compatibil cu ea.
Cănd o fată TE PLACE, va gasi orice cale să fie cu tine. Cănd nu, va gasi o scuză.
Timpul este prețios, Nu-l irosi pe oameni care nu TE VĂD sau nu te prețuiesc
Dacă chiar o vrei cu adevărat, insistă, promite-i multe... și dacă refuză si a 3 oara spui, aia e nu a fost sa fie.
Ce ii poți primite, marea cu sarea?
Disperarea îndepărtează oamenii, nicicum nu ii apropie