Stiu tipul asta de fata, acest tip de fete nu sunt bune pentru o relatie, ea vrea sa profite de tine si te pacaleste, vrea sa te tina sub papuc, normal ca ea nu iti zice ce face si unde se duce, tu trebuie sa ii dai raportul si tot tu sa suferii dupa ea-asta gandeste ea.
Ce sa crezi? Uite ce sa crezi, ca e o curva sau o curva in devenire sau o pitipoanca care umbla dupa interese, nu trebuie sa ti la o fata care nu-i pasa de tine, ea zice ca tine la tine la vrajeala, poti sa zici ca tine doar ca la un prieten dar un prieten n-ar face gesturi si nu tear pune sa alegi intre ea si majoratul ala. Du-te la majoratul ala, cautati o fata de treaba si serioasa ca asta nu e pentru tine, de fapt fata asta nu e pentru nimeni care e normal. Iati gandul de la ea, uito, asa e mai bine pentru tine, iti zic prierenteste cu ganduri bune, n-are rost sa suferi dupa o maimuta ca asta. Ea isi bate joc de tine si profita de pe urma ta, ai masina si iti dai seama ca pentru ea e cv + daca ii mai dai si bani e cea mai fericita, tu ii dai bani si o duci cu masina iar ea se duce si se culaca cu altul, din banii tai isi ia prezervative si anticonceptionale. Eu zic ca e cea mai mare prostie sa contiinui asa fara sa iei nici o masura pentru a scapa de ea. Stii? zi ii fata sau la tel ca nu te mai intereseaza persoana ei si sa te lase in pace ca te-ai saturat de mofturile si gesturile ei; sau cum vrei sa ii zici tu, ai inteles ideea.
Cel mai bine faci cum am zis eu, nu te lasa pacalit de o asa parasuta.
Sper ca team ajuat. Funda? PLzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Si eu cred ca te cam „freaca" degeaba.nu ii pasa de tine.
daca iubesti pe cineva,nu ii impui anumite chestii,si nu ar trebui sa te puna sa alegi intre ea si prietenii tai.din toate fazele astea cu telefoanele, crizele, reiese ca pentru ea e doar o joaca.ar trebuie sa vb cu ea,sa ii spui ce te deranjeaza,si daca nu intelege si nu se schimba, sa puneti punct „relatiei" pe care o aveti, ca e doar o pierdere de timp si efort.
nu ai spus cati ani are ea.banuiesc ca tu ai 18 sau mai mult, dar ea?
Am 18 ani si ea 17 si este fosta prietena a unui prieten de-al meu.Am fost la ea o data si vorbea cu el pe mess.Mai exact isi batea joc de el si i-am zis sa termine, dar degeaba.Prietenul meu nu stie de noi si nu i-am zis sa nu se supere.Si nu e singurul cu care vorbeste.Bani nu i-am dat si aproape de cate ori o duceam acasa ma intreba cati bani sa imi dea.Ma simteam de parca as fi taxi.Cand eram in casa la ea vorbea pe mess cu alti baieti sa ma faca gelos.
Draga nuam cum ai zis chiar tu te foloseste pe post de taxi, id meu este roby_roby719 sper sa te ajut, dar chiar tu ti-ai dat raspunsul la intrebare!
KatiMe27 întreabă: