| AnonimPeViata a întrebat:

Vorbesc cu o fata, suntem la început și ne-am certat, nu suntem împreuna dar am făcut sex, intr-o zi se comporta normal cu mine, adică emoticoane, poze cu ea zâmbește, chestii intr-o zi e așa distanta, rece. Raspunde sec și fără chef, nici pofta buna nu imi zice. De la ce sa fie toată chestia asta? Sa ii mai dau timp?

12 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Se simte vinovata ca faceti sex fara casatorie si o mustra constiinta.

| RAY a răspuns:

Fii bărbat ocupați timpul nu cu ea și cu tine

Răspuns utilizator avertizat
| Sofer a răspuns:

Greu mane cu femei bipolare. Nu pune sentimente ca suferi. Cand va întâlniți cum se comporta cu tine?

| AnonimPeViata explică (pentru Sofer):

Probabil, da era și de alta confesiune, aia de intra duhul in ei, mi-a zis ca s-a rugat sa vadă pe viitorul sau soț, și a visat o alta persoana. E nici acum cred ca nu e adevărat ce se întâmpla, sunt așa uimit laughing)

Răspuns utilizator avertizat
| DeMicUnCălător a răspuns:

Bine-ai venit in clubul nostru. lol

| Ava1231 a răspuns:

E chiar necesar sa iti zica pofta buna?
Nu merge mancarea pe gat daca nu iti zice?
La cat de limitat esti, nici nu ma mira ca se comporta asa.

| ShadowBlitzE a răspuns:

Nai mai pus odată întrebarea asta?

| AnonimPeViata explică (pentru ShadowBlitzE):

Nu, pentru ca atunci era rece cu mine și nu prea vorbea cu mine, după discutia aia. Ieri s-a comportat bine cu mine, imi trimitea poze cu ea, zâmbea, imi zicea ce face, iar azi, nici buna dimineața, nici pofta buna, nici nimic. De asta zic, nu am treaba ca imi zice pofta sau nu, dar schimbările astea nu sunt ok.

| ShadowBlitzE a răspuns (pentru AnonimPeViata):

Mie îmi pare că e Bipolară

| VMarceline a răspuns:

Pai daca nu sunteți intr o relație și ați făcut sex îți dai seama că ea nu pune sentimente, doar tu pui.