Prietena care la 20 de ani a avut multe relatii, imi aduce un pic cu sandra romain pentru cine intelege ironia fina
nu zic ca la 20 de ani nu poti sa fi avut 2-3 iubiti, dar cand numarul depaseste iubitii pe care i-a avut de la 18 ani pana in prezent madalina ghenea...
apoi ce respect ai vrea de la ea? iti gateste, are grija de tine, te iubeste etc
are 20 de ani, nu stiu cate fete la 20 de ani au inteligenta directoarelor de banci la 40, sunt fete care la 20 sunt destul de mature dar acestea sunt putin!
mie imi da de gandit altceva si anume dupa 2 luni de relatie sunteti ca sot si sotie, v-ati mutat impreuna, bine nu ar trebui sa dureze asta o viata dar nici 2 luni! de ce? pentru ca ce se castiga usor se pierde usor
in rest fii fericit, nu ai de ce sa te indoiesti deocamdata si sa iti faci atatea griji
Cred ca prietena ta nu este satisfacuta sexual, de aceea are anumite retineri in privinta ta, desi in alte privinte esti un om bun si iubitor, probabil de aceea inca sta cu tine.
Doar nu te aștepai sa aibă vlâstarul același nivel de maturitate ca al tău?
Nu trebuie sa fii Einstein sa știu ca asa o relație nu ar merge niciodată.
Încă mai ai timp sa cauți pe cineva de nivelul tău, ca să eviți o eșec deja anunțat.
Cheers
Ii poti aduce si luna de pe cer persoanei nepotrivite, pentru ea tot nu conteaza. Cel mai bine ar fi sa o asculti cand ti-a spus ca meriti mai mult, cred ca are dreptate. E si de inteles ca are relatii toxice din cauza relatiei cu tatal ei. Degeaba tot incerci. Cand este persoana potrivita pentru tine, nu trebuie sa ii ceri lucruri, acele lucruri vin de la sine
Salut!
Atata m-ai ametit ca nici nu am inteles mare lucru pana la finalul epistolei tale.
Iubita ta are daddy issues si o parere foarte proasta despre ea.Ea stie doar barbatii sa se parte urat cu ea si este atrasa de astfel de creaturi.
Tu i-ai aratat ca exista si altfel de comportament in relatie si este o noutate pentru ea.
Da, accepta la cereri de prietenie la baieti pentru ca se tot intoarce la ce este cunoscut pentru ea.
Iti trebuie nervi de fier.Sa ii oferi iubirea ta, sa continui sa o respecti si sa te porti frumos cu ea.Va dura un timp ca sa-si dea seama ca mai sunt si barbati buni pe lumea asta.
Parcă a mai fost povestea asta recent pe aici.
Dă-i pace. E încă imatură, are nevoie de drame, nu-i plac băieții simplii. Unele se hrănesc din drame, altfel e monotonă.
Ca sfat, mai dai si tu din cand in cand cate o palmă, vorbește-i urât, poate o să-i placă mai mult si nu se plictisește. App ai grija sa nu fie si nimfomana.