Mamma mia! Tipu` asta nu pare golan dar este! Pentru ca cineva care iubeste sincer pe altcineva nu cere sex de la aceea persoana, ci asteapta sa fie pregatita, cand vrea ea! Parerea mea este ca tipul asta vrea doar sa o faca cu tine si apoi sa scape de tine. Asta-i limpede.
Apropo cati ani ai?!
Vrea doar sex de la tine sau isi bate joc de tine. Nu il mai baga in seama pe acest baiat.
Da si eu la fel...
fugi de persoane de genu` asta...
el avrea decat sa te **** pe romaneste zic
nu sta cu el ...este in spre binele tau
daca vrei sa faci ceva... fa cu cineva pe care il iubesti nu asa...
Iertare dar, de unde va gasesc astia mai fetelor. Uita de el si cauta altul si mai lasa relatile sexuale pe mai tarziu.
Daca il cunosti de ff mult timp ca persoana nu inseamna ca ii cunosti si caracterul! eu zic mai bine sa te indepartezi de el...
Daca este mai glumet de felul lui poate te-a pus la incercare asa cum spui tu, dar daca nu ii sta in fire sa vorbeasca cu tine despre astfel de lucruri, atunci cu siguranta a vorbit serios.
Cel mai bine sa sa ii spui ca vei face sex cu el atunci cand vei fi tu pregatita 100%, nu cand spune el. Iar pana ce vei fi tu pregatita poate trece 2-3 saptamani, 2-3 luni sau poate mai mult.
Spune-i asta si vezi cum reactioneaza. daca e in dezacord total inseamna ca nu isi doreste o relatie serioasa bazata pe iubire si dragoste, ci doar are unele curiozitati, fantezii pe care doreste ca tu sa i le satisfaci.
Sper sa iei cea mai buna decizie.
Bafta!