Una23, nu mai incerca sa il scuzi, ca vezi Domane, e asa din pricina fostei sale relatii, ca astea sunt chestii de educatie. Daca va vrea el sa se schimbe bine, daca ai chef sa faci pe mama ranitilor, iti pierzi timpul, nu se va schimba de dragul tau. Oricum, se joaca de-a sarmana victima, mintita si inselata...si tu il compatimesti, ceea ce si urmareste, "vai, sarmanul, ce a patit!", dar nu te gandesti ca tipa respectiva il mintea poate pentru ca nu putea sa se deplaseze singura 2 metri, fara sa faca el o criza de isterie si ca l-a inselat de bun ce era si de fericita ce era langa el.
Parerea matura...eu as fugi mancand pamant.
Fericit-ooooo, eu iti spun din experiena proprie; ai mare grija cu sarbul, sunt foarte fideli, corecti, incapatanati pana la extrem, pretind partenerului de multe ori absurdul. daca esti o fire libertina toata viata ta va fi un cosmar, mare atentie.
Una23, eu sunt ardelean, am avut parte de aceasta natie, consider ca am reusit sa-i cunosc, daca este din zodia taur evita-l pe cat posibil. wek-end minunat iti doresc!
Personal cred ca te iubeste foarte mult darse enerveaza prea repede stiu cum e dar despartate de el incet daca nu vrei sa ajungi cu un pistol la cap... Daca esti o fata libera cu el nu e viata aleasa...
Remus, esti sarb? Mai precizez o data, poate nu am fost prea explicita de prima data: nu e asa felul lui, cu care s-a nascut, caracterul si comportamentul de acum se datoreaza neincrederii pe care a dobandit-o in urma esecului de 5 ani in care a fost mintit si inselat in cel mai josnic mod posibil. Acum pare sa nu mai aiba rabdarea necesara, calmul, se aprinde usor (dar uneori la fel de repede ii trece), are unele toane grave de moment, dupa care le regreta si "isi da pumni in cap cum a putut sa fie asa" isi cere iertare, multumesc unde e cazul, recunoaste cand greseste, dar totusi as vrea sa-l readuc la realitate. Eu nu sunt fosta lui, care la mintit si inselat, iar el se pare ca inca mai crede ca toate suntem la fel.cum il pot face sa inteleaga acestea si sa-l mai calmez putin?
Acest baiat e cam posesiv. Desi va doriti cam acelasi lucru(o viata in doi) mentalitatile voastre difera. Ar trebui sa iti pui intrebarea daca tu esti dispusa sa renunti la prietenii tai, la stilul tau de viata si daca poti trai doar cu el. Trebuie sa te gandesti serios ce iti doresti de la viata sau macar de la relatia voastra. Depinde doar de tine...sunt anumite persoane care pot trai doar cu partenerul lor si sun t absolut dependente de el, insa in cele mai multe situatii oamenii mai au nevoie si de altceva. Incearca sa ai o discutie serioasa cu el si sa vezi daca aceasta relatie este exact ce-ti doresti. Afla cum priveste si el lucrurile, spune-i ce gandesti si gasiti impreuna o solutie. Nu ar trebui sa fi singura preocupata de situatia voastra. O relatie consta in doua persoane si amandoi trebuie sa fiti dispusi sa faceti anumite sacrificii si la lasati unul de la celalalt.
Smiley2200 întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: