Nu stiu, insa daca ai ajuns pina la virsta aceasta, si erai virgina, pai mai bine mai rabdai, macar dupa vreo jumate de ani sa fi avut relatii simple, caci astfel va intariti legaturile intre voi, insa daca se comporta de atunci mai bine, atunci e bine, succese voua. Si eu cred ca e posibil, fiindca baietii nu sunt chiar atit de cretini cum credeti
Buna
nu ne putem da cu parerea, tu stai cu el si doar tu ii cunosti toate mofryurile/calitatile etc.
probabil ca pretuieste ceea ce are si este constient ca a fost primul din viata ta si el respecta acest lucru.dar de aici si pana sa va vedeti cu familie, cred ca este drum lung.
pretuiti-va si iubiti-va mult
O zi frumoasa sa ai
De obicei dupa actul sexual cele doua persoane in cauza se iubesc mult mai mult. Eu cred ca e sincer.
E inca prea devreme sa iti dai seama.
A trecut abia o saptamana. Lasa timpul sa treaca si vei stii. E posibil sa fie amorezat de tine si sa creada pana si el ca vorbeste serios. Asta nu inseamna ca se va si intampla asa. Poate saptamana viitoare se razgandeste... poate peste 10 ani o sa fiti tot impreuna. Momentan bucura-te de moment si de relatie si nu iti mai face planu'ca tiganu.
Da, mi se pare o relatie foarte frumoasa!(sa va tina!) nu ai de ce sa iti faci griji! Daca va iubiti cu adevarat este perfect!
Nu stiu cum ai ajuns virgina la 20 de ani cand dupa 3 saptamani te-ai culcat cu el...
Nu stiu ce sa zic.Incearca sa stai o perioada fara sa o faceti sa vezi daca se comporta alt fel. Daca nu se va comporta diferit inseamna ca are intentii bune.
Sincer te-ai grăbit puțin cu sexul, trebuia să îl lași mai mult să îți demonstreze că ține cu adevărat la tine, dar faptul e făcut deci Sincer nu ar trebui să crezi din prima tot ce ți se spune, nu tot ce zboară se mănâncă, mie mi-au trebuit 6 luni ca să încredere în iubitul meu Poate se poartă frumos pentru ca s-o mai faceți sau pentru că poate chiar ține la tine, cred că tu ești singura care trebuie să își dea seama mai bine.
Sincer, cred ca trebuia sa te intrebi asta inainte de... Oricum tu trebuie sa simti daca e sincer si de incredere. Poate chiar e un baiat super, care e indragostit si totul va fi bine. Ai incredere in ceea ce simti! Ai incredere in tine!