| Arinda a întrebat:

Vorbesc cu un baiat de vreo 4 sapt.Ne-am intalnit intr-o seara la club si el era cu prietenii lui dar a stat doar cu mine toata noaptea.A doua seara ne-am intalnit iar,ne-am sarutat a fost frumos.El ma tot suna,vorbim prin mesaje, ma intreaba daca imi e dor de el etc.doar ca el tot bate apropouri despre s**..nu mi-a spus niciodata direct..credeti ca ma place?

8 răspunsuri:
| Adriana a răspuns:

Sa inteleg ca v-ati vazut doar de 2 ori si restul ati vb la tel? daca este asa...crezi ca vrea o relatie serioasa daca dupa 2 intalniri iti bate apropouri legate de sex? tu ce parere ai?

| Andreea416 a răspuns:

Eu cred ca te foloseste...acum nu stiu...tu ce crezi?

| Elle2117 a răspuns:

Te foloseste ca marioneta. Te place fizic si vrea sa o faceti. Si daca v-ati sarutat de 2 ori si atat...nu prea vad in viitor o relatie. Si faptul ca zice daca tie iti e dor de el, e doar asa de fata ca tu sa crezi ca el se gandeste la tine. Stiu ca raspunsul tau la intrebarea asta vrei sa fie da, dar e mult prea evident ca nu o sa iasa nimic. Te foloseste grav pentru placerile lui.

| PsihinG a răspuns:

De placut te place, cu siguranta.
Intrebarea al fi alta, In ce fel te place?
Este doar o atractie fizica? (cam asa pare, pentru ca se cam grabeste dupa parerea mea) sau s-a indragostit de tine?
Sfatul meu este sa nu te aprinzi asa repede, cauta sa-l mai cunosti si sa vezi ce vrea el de la tine cu adevarat.

| aryana1991 a răspuns:

E ceva de genul te-am vazut, mi-ai placut si vreau sa te bip.next ca esti tanara si poti mai mult decat un don juan

| Auslesse a răspuns:

Asa a fost si la mine.Doar ca,in cazul meu a durat relatia aproape doua luni si datorita faptului ca eram din orase diferite,ne vedeam o data la o saptamana. Vorbeam mereu si atunci cand vorbeam aducea discutia despre s**. Insa,de fiecare data ii ziceam"nu".In cele din urma, ne-am despartit, insa, nu acesta a fost motivul, ci altul.

| RobertClaudiu a răspuns:

Poi te place numai doar ca o aventura nimic mai mult

| Azµre a răspuns:

Tipic copiilor zilelor noastre.