Chiar daca a avut numa' relatii serioase nu inseamna ca nu vrea si unele 'scurte'.
Sa nu faci prostia de a-i arata ceva
Ma intreb daca nu cumva a auzit vreun zvon nasol despre tine cum ca a-i fi mai usuratica...intreaba-l!
Nu te-ai prins ca lu tip i se rupe de tine? Nu ai cum sa ai o relatie serioasa cu unul care nu te place si se gandeste numai la prostii.
Cred ca te-ai aprins un pic prea repede adica baiatul ti-a facut doar un compliment, nu cred ca a vrut sa fie rautacios, oricum nu e bine sa fi asa apoi toti o sa te considere o usuratica si nu cred ca esti asa, ai putina rabdare cine te iubeste cu adevarat nu-ti cere chestii din astea.
Mult succes!
Nu, nu si nu! Un baiat serios nici nu-ti cere asa ceva, dar nici nu te pune la incercare! E un prost si un obsedat sexual! AI grija cu genul acesta de baieti! Ce ai fi zis daca iti scoteai bluza si ti-ar fi facut o poza? Groaznic nu?
Nu mai vorbi cu el, da-i ignore si vezi-ti de treaba ta fata! Cunosc si eu baieti care fac de astea si tot ce vor este sa faca misto de fata sau sa o duca in patul lor dupa care valea!
Exista baieti mii si mii slava domnului, iar tu ai dat peste cel mai pervers! Mai cauta, ca ai unde!
Eu nu mai inteleg. In alta intrebare afirmai ca esti cu cineva de doua luni, acum te gandesti la o relatie "serioasa" cu un individ de pe internet.
Am avut o prietena cu asa situatie... spune-i ca ai glumit si daca iti place tare de el flirteazasi fa glume pe seama lui.
Spune-i ca toata povestea asta este o gluma! ca u doar ai glumit! si daca spune ca el chiar o vorbit serios nu mai vb cu el! este un gagicar!
Pe cine sa invoc? Ca Tepes e luat! In fine, te rog sa nu devii comuna si egala, esti desteapta, altfel n-ai spune: "nu mai am nicio sansa sa am o relatie serioasa cu baiatul asta ca daca am inceput asa"!
Poarta cu el o discutie serioasa cu el, nu pe mess, si daca asteptarile tale vor coincide cu ale lui, atunci va fi sa fiti impreuna! Daca nu, NU! Nu ceda unor insistente triviale!
Draga mea unora le place doar sa priveasca si multi se si satisfac asa
si eu am intalnit asemenea persoane pe care i-am ignorat
draga mea dragostea nu asa se demonstreaza pe web.intelegi? parerea mea este ca daca ii place de tine se va conforma adica va face ce zici tu daca nu inseamna ca nu te vrea cu-adevarat si apoi lor asta le place prada grea asa ca draga mea nu te mai injosi la el doar nu esti ultima daca el te pune la asemenea teste urat din partea lui da-i pace.bafta.