| Sara2 a întrebat:

Vorbesc cu un tip pe facebook de cateva zile, i-am dat nr meu de telefon a fost ok, el acum vrea sa ne vedem, a zis ca le-a povestit prietenilor lui de mine si de abia asteapta sa ma cunoasca, in seara asta m-a sunat si mi s-a parut ca era beat, vorbea aiurea (nu urat) ma refer la sensul ca vorbea mult si prost, si mi-am schimbat impresia, nu mai vreau sa ies cu el nu mai vreau sa ma sune, a insistat mult sa ne vedem maine, cum il refuz elegant? nu stiu parca imi e frica de rectia lui, am simtit o nesiguranta in felul in care vorbea in seara asta p.s.a zis ca in cateva zile merge la ziua cuiva si le-a zis la toti prietenii lui ca vine cu mine, tot ce vreau e un sfat cum sa ies din incurcatura asta ca nu mai vreau nici macar sa il cunosc

4 răspunsuri:
| Oana92 a răspuns:

Cel mai simplu e sa ii spui clar si direct ca te-a dezamagit comportamentul lui si ca nu vrei sa mai ai de-a face cu el. E cel mai cinstit pentru amandoi!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai spui ca au aflat ai tai si actualul tau prieten de voi doi si ti-au interzis sa vorbiti.

| AmaToaRea a răspuns:

Spune-i NU si gata pana la urma nu l-ai vazut decat din poze happy spune-i ce nu ti-a placut si o sa inteleaga

| IoNuTzZz1997 a răspuns:

Ii spui pur si simplu NU. Dar totusi, nu ti se pare putin cam ciudat ca vrea sa te arate la tooooooti prietenii lui cu toate ca voi nu va cunoasteti?