Desi descrierea mi se potriveste (mai putin partea cu varsta si aventurile) , nu -s eu ala, dar fiind unu care pricepe cat de cat ce cauta tipul asta, sa fiu in locul tau as avea incredere in el si m-as intalni cu el, as lua totul incet... ca poate iese ceva frumos!
Tre sa tii cont ca modul de gandire pe internet iti creeaza o alta fata oarecum, fara contact direct vizual si palpabil, mintea ne creiaza un alt profil. Nu ca ar fi ireal, e doar psihicul si partea aia mai roz.
Ai grija si mult spor!
Din ceea ce spui tu, pare unbaiat de treaba, care sigur s-a saturat de aventuri. E la varsta cand se gandeste serios la intemeierea unei familii, la viitor. Un astfel de baiat, nu mai pune accent pe modul cum esti imbracata, cat de aratoasa esti. el se gandeste la tine ca la viitoarea luisotie, mama viitorilor copii. Aveti varste apropiate, a vazut ca nu mai esti o pustoaica cu capul dupa cai verzi pe pereti si cred ca-i place caracterul tau. Eu zic ca merita sa incerci.
Doua saptamani si ati ajuns aici? = vrea sa ti-o traga.
fii desteapta si lasa-l. Chiar daca, printr-o mare minune, nu vrea sa ti-o traga, are niste probleme psihice cu care nu cred ca vrei sa te incarci.
ce face puiul meu? fugi, fetito.
Eu inteleg cum ii cu dragostea asta pe net si la distanta.Si eu l-am cunoscut pe net pe iubitul meu si el statea in baia mare dar s-a mutat impreuna cu familia lui in olanda dar la vara ne vom intalni, si eu zic ca merita si tu sa il iubesti.