| Vvistula a întrebat:

Vorbesc de aproximativ 2 ani si jumatate cu o fata si tocmai acum am inceput sa o plac, nu i-am spus deoarece mi e frica sa nu stric prietenia in caz ca ea nu ma place.
Alte motive ar fi ca familia ei este prietena cu alta familie, care au un baiat si cu care ea a fost impreuna, familile se duc impreuna in excursii, acum nu mai sunt impreuna si ea imi spune mereu ca nu mai vorbeste cu baiatull respectiv, recent, am fost la ziua unei colege unde a fost invitata si ea. A stat langa mine toata seara si inainte sa plece am tinut o de mana si ea pe mine strans si ii zicea sa nu plece. A doua zi imi zicea ca se simte ciudat si ca nu vrea sa se mai indragosteasca niciodata, ca toate lucrurile se intampla cu un sens si ca ea asat vrea sa creada mereu, acum nu stiu daca a vrut sa imi spuna ca ma place sau nu, dar marea problema pe care nu am mai avut o pana acum este ca nu pot sa ii spun ca o plac. ce pot sa fac?

Răspuns Câştigător
| LoveSleep a răspuns:

De ce direct?
Eu nu înțeleg.
De ce toată lumea e cu "spune-i direct".
E la mintea cocoșului. Exceptând cazul lui, ție dacă îți place o fată/o femeie, te duci la ea și îi spui direct că o placi?
Chiar dacă ai fi Făt frumos, o să primești un refuz cât tine de mare.
Suntem copii mici?
N-am evoluat deloc?
Lămurește-mă și pe mine.

11 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Organizeaza o cabna cu prietenii tai invio si pe baga ceva in bautura ei si ii dai la psaraica pana rupi patul

| Vvistula explică (pentru VerginicăVacăGrasă):

Chiar nu ma gandisem. ce idee, mersi

| VerginicăVacăGrasă a răspuns (pentru Vvistula):

Oricand, multa bafta

| corbulalbrosu a răspuns:

Spune-i direct sentimentele ce le ai fata de ea. Sper ca nu vrei sa ti-o peteasca careva dintre noi?

| LoveSleep a răspuns (pentru corbulalbrosu):

De ce direct?
Eu nu înțeleg.
De ce toată lumea e cu "spune-i direct".
E la mintea cocoșului. Exceptând cazul lui, ție dacă îți place o fată/o femeie, te duci la ea și îi spui direct că o placi?
Chiar dacă ai fi Făt frumos, o să primești un refuz cât tine de mare.
Suntem copii mici?
N-am evoluat deloc?
Lămurește-mă și pe mine.

| neutrino a răspuns:

Ori lasi frica la o parte si faci ceea ce face orice baiat mare, ori ramai cu frica si privesti la altii cum iti fura fata.

| Vvistula explică (pentru neutrino):

Campionule, cred ca o sa imi fure altii fata

| LoveSleep a răspuns:

Vorbești de 2 ani cu ea. Încearcă să-i bați mici apropouri, încearca sa te apropii mai mult de ea, las-o să vadă asta, dar nu-i da ocazia să fie sigură. Fă-o pe ea să te placă.
Vorbiți de 2 ani. Ar trebui să știi cum s-o iei, să știi ce-i place și ce nu.
Încearcă să-i dai de înțeles că o placi, iar când vezi că începe să-și dea seama, schimbă rapid subiectul, dă-i de înțeles exact opusul. Fă-o să nu mai înțeleagă nimic. Cum am zis, fă-o pe ea să te placă.
Invit-o la un suc/o plimbare. Te porți ca un gay. Nu mai vorbi cu ea ca și cu un prieten, trezește-te și pune-ți mintea la contribuție. Dacă cei din epoca preistorică au fost capabili să cucerească o femeie, poți și tu.

| Vvistula explică (pentru LoveSleep):

Nu mi a placut partea cu gay ca am un prieten care vb cu 20 de fete bune si toate stau dupa el si el nu face nimic, ala e gay

| Cosmina33 a răspuns:

In aceeasi situatie sunt si eu. diferenta e ca eu sunt fata. Cred ca cel mai bine este sa ii spui ce simti. habar nu ai cate se pot schimba daca ii spui. Sa zicem, prin absurd ca ai strica prietenia cu ea... ce crezi? E mai bine sa stai asa, fara sa stii ce simte sau sa stii de-o treaba? E clar ca te place din moment ce te-a lasat sa te tina de mana, merita sa incerci. Te pup si succes!

| Vvistula explică (pentru Cosmina33):

Ti am raspuns si eu la intrebare.

| alinutzaa2 a răspuns:

Pai ia-ti inima in dinti si spune-i ca o placi, pana nu va fi prea tarziu, si ai sa o pierzi