De ce direct?
Eu nu înțeleg.
De ce toată lumea e cu "spune-i direct".
E la mintea cocoșului. Exceptând cazul lui, ție dacă îți place o fată/o femeie, te duci la ea și îi spui direct că o placi?
Chiar dacă ai fi Făt frumos, o să primești un refuz cât tine de mare.
Suntem copii mici?
N-am evoluat deloc?
Lămurește-mă și pe mine.
Organizeaza o cabna cu prietenii tai invio si pe baga ceva in bautura ei si ii dai la psaraica pana rupi patul
Chiar nu ma gandisem. ce idee, mersi
Oricand, multa bafta
Spune-i direct sentimentele ce le ai fata de ea. Sper ca nu vrei sa ti-o peteasca careva dintre noi?
De ce direct?
Eu nu înțeleg.
De ce toată lumea e cu "spune-i direct".
E la mintea cocoșului. Exceptând cazul lui, ție dacă îți place o fată/o femeie, te duci la ea și îi spui direct că o placi?
Chiar dacă ai fi Făt frumos, o să primești un refuz cât tine de mare.
Suntem copii mici?
N-am evoluat deloc?
Lămurește-mă și pe mine.
Ori lasi frica la o parte si faci ceea ce face orice baiat mare, ori ramai cu frica si privesti la altii cum iti fura fata.
Vorbești de 2 ani cu ea. Încearcă să-i bați mici apropouri, încearca sa te apropii mai mult de ea, las-o să vadă asta, dar nu-i da ocazia să fie sigură. Fă-o pe ea să te placă.
Vorbiți de 2 ani. Ar trebui să știi cum s-o iei, să știi ce-i place și ce nu.
Încearcă să-i dai de înțeles că o placi, iar când vezi că începe să-și dea seama, schimbă rapid subiectul, dă-i de înțeles exact opusul. Fă-o să nu mai înțeleagă nimic. Cum am zis, fă-o pe ea să te placă.
Invit-o la un suc/o plimbare. Te porți ca un gay. Nu mai vorbi cu ea ca și cu un prieten, trezește-te și pune-ți mintea la contribuție. Dacă cei din epoca preistorică au fost capabili să cucerească o femeie, poți și tu.
In aceeasi situatie sunt si eu. diferenta e ca eu sunt fata. Cred ca cel mai bine este sa ii spui ce simti. habar nu ai cate se pot schimba daca ii spui. Sa zicem, prin absurd ca ai strica prietenia cu ea... ce crezi? E mai bine sa stai asa, fara sa stii ce simte sau sa stii de-o treaba? E clar ca te place din moment ce te-a lasat sa te tina de mana, merita sa incerci. Te pup si succes!
Pai ia-ti inima in dinti si spune-i ca o placi, pana nu va fi prea tarziu, si ai sa o pierzi