Scuze ca iti spun, dar esti inocenta, te-ai culcat din prima seara cu el, nu pot spune decat ca el si-a atins scopul si de aceea a gasit pretexte sa nu va mai vedeti.De cautat, bine ar fi sa te mai caute, dar nu vreau sa te dezamagesc(slabe sanse). Un sfat care ti-ar fi de ajutor pe viitor este sa nu te mai increzi asa repede in baieti.Bafta pe viitor!
Wuwulica, haios.stii cantecul ala '' Am fost un fraier cand...'' dar la feminin.
Asta mi-a venit prima data in minte, ce sa-ti spun imi pare rau ca ai fost naiva si ca ti s-a intamplat asta. Pe viitor sa stii ca e cu mult mai interesant sa-i tii pe jar si sa nu te oferi din prima, nici din a doua... nici din a treia. El este un baietel care se pare ca a cautat si cauta aventuri pe tot globu'
Nu mai conteaza ce parere si-a facut el despre tine, conteaza ca tu sa fi invatat ceva din asta! Daca cumva te mai cauta o va face numai de entertainment. Lasa-l, uita episodul si mergi mai departe!
Pai dar nu prea cred deoarece el cred ca tea folosit cit era lui bine da chiar la 12 noapte? eii hai chiar nu poti sa iti dai seama?
beausingurlamasamea întreabă: