| Moldovan5818 a întrebat:

Vorbesc in fiecare zi cu fata pe care o plac dar mereu trebuie eu sa incep conversatia, sa deschid subiecte, sa o salut primul ( daca n-as saluta-o nu cred ca am mai vorbii ). Imi este o amica buna, ea mie si eu ei... O fac mereu sa rada etc etc. Ce se intampla? Cand mi se intampla asta imi vine sa rup monitorul in doua!

14 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Sincer daca te placea te baga in seama te milogesti de ea laso ce timida daca chiar te place isi vorbesti laso ca altu o va lua tu vei suferi ca ai fost credul si un milog, nu te lasa calcat in picioare fi barbat

| CristiB93 a răspuns (pentru RAY):

Ray, tu cum mai stai cu fetele?

| RAY a răspuns (pentru CristiB93):

Cum sta si dumnezeu

Nu inteleg

Adica singur

Nimic nici un semn?

Ce intrebari pui

| PreaDulcePreaFin a răspuns:

Pai e o amica buna, tu o vezi mai mult ca pe o amica... ea nu. vorbesti mult, fapte putine, ajungi in friendzone

| Sticket a răspuns:

Stiu ca n-are legatura cu subiectu, dar unde gasesc si eu masca de cal, mosule?big grin

| TudorGamer a răspuns:

E timida! Incearca sa o scapi tu de timiditatea asta sau daca vrei sa te combini cu ea, incearca sa o faci sa nu mai fie timida doar cu tine si asa in mintea ei isi va da seama ca este ceva intre voi! Succes!

| Émimα a răspuns:

Eu cred ca ea este foarte timida si nu stie cum sa se bage in seama cu tine.Nu te supara atunci cand ea nu te saluta sau cand vorbesti cu ea nu zice nimic.Eu cred ca te place foarte mult si nu stie cum sa arate acest lucru asa ca se inchide in sine.Banuiesc ca poate a avut o relatie in care a suferit foarte mult si de asta este asa de resemnata si poate nu ar vrea sa se avante cu capul inainte pana nu crede ea de cuviinta ca poate avea deplina incredere in tine.Succes!

| Bunaaa0ce0mai0faci0 a răspuns:

Spune-i ca o placi. FUNDAA? big grin

| Deea48 a răspuns:

Probabil k ar trebui sa ii zici ce simti pentru ea, sa fim seriosi! cu amicii nu prea ai ce discuta chiar in fiecare zi ...probabil k a aparut monotonia intre voi

| Deea48 a răspuns:

Probabil ca ar trebui sa ii zici ce simti pentru ea, sa fim seriosi! cu amicii nu prea ai ce discuta chiar in fiecare zi ...probabil ca a aparut monotonia intre voi