anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vorbesc pe mess cu o fata de mult timp ce sfat imi dati sa mai continui sau sa ma opresc aici app tzin la ea, ne intzelegem bine si ne gandim la ceva mai mult

Răspuns Câştigător
| brokeangell a răspuns:

Cred ca ar trebui sa continui si sa va intalniti poate iese ceva. Si eu vorbeam cu un baiat pe mess ma intelegeam super cu el chiar daca nu ne vazusem niciodata si am hotarat sa ne intalnim si totul a iesit perfect :X

5 răspunsuri:
| alylove15 a răspuns:

De ce sa te opresti...a zis ceva rau, v-ati certat. daca nu ti-a facut nimic rau nu trebuie sa renunti.

| nimicaici a răspuns:

Heey, dodo :*! Daca sunteti din aceeasi localitate, nu, nu trebuie sa te lasi! Daca tii la ea, calca-ti pe inima si mergeti mai departe! De ce ai avea motive sa te opresti? thinking Vedeti daca va merge impreuna, iesiti la o plimbare, un suc happy

Ei bine, daca nu sunteti din aceeasi localitate, ar trebui sa renuntati daca nu va veti putea intalni sau ceva de genu, doar 1 singura intalnire o poate face pe fata aia toopiiitaa dupa tine, si daca nu va veti mai putea intalni ea va suferii mult :* acum depinde, nu ai mentionat daca sunteti din acelasi oras si nah tongue Succes, sa fiti fericiti daca cevaa smug tongue

| Sedativ a răspuns:

Cred ca ar trebui :
1) Sa nu mai pui intrebari idioate pe TPU.
2) Sa investi sa scrii.
3) Si daca nu aplici 1 si 2 urmeaza varianta 4.
4) impusca-te in cap

| Mairead a răspuns:

O relatie la distanta nu e asa usoara.Sunt cazuri rare.de exemplu la mine.trb sa fie iubire si incredere

| alle332 a răspuns:

Intanliti-va cine stie poate chiar o sa iasa o mica romantza intre voi