anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vorbesc prin mesaje cu multe fete din liceudar la scoala.mi-e rusine sa le abordez, mi-e rusine sa vorbesc cu elece sa fac? Am o teama interioară

4 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Ti-e rusine?
Ar fi cazul sa te trezesti.
Sunt doar doua feluri de oameni pe pamnt,cei care chiar isi traiesc viata, cu tot ce inseamna ea si cei care stau pe margine si privesc vietile celorlalti, gandindu-se cum ar fi daca...
Faci greseala cea mai des intalnita in viata, ti-e frica sa nu gresesti, sa nu fii refuzat.Cum crezi ca vei invata ceva, cum te vei maturiza, daca stai si te ascunzi in spatele unui ecran?
Trezeste-te, peste 10-15 ani vei fi cap de familie, cu nevasta si copil si munca de raspundere, crezi ca asa se ajunge
acolo?
Fa ceva sa schimbi lucrurile, altfel vei fi mereu vesnicul timid refulat plin de vise si fara nimic concret.

| iCappy a răspuns:

Nu are de ce sa-ti fie rusine, deoarece daca vb prin mesaje ca oamenii, atunci asa se va intampla si in real. Crede-ma
Funda?

| everythingwillbeokayx3 a răspuns:

Eu iti propun sa nu mai fii asa timid, caci nu timiditatea nu ai sa rezolvi nimic puppy dog eyes

| AdyAdeluş a răspuns:

Uite aici...Eu sunt satula de timiditatea asta care dupa parerea mea e destul de draguta, dar nu ajuta in viata! Hellooo trezeste-te, fara suparare dar iti spun acum ori te trezesti la realitate ACUM, ori o sa stai mereu si o sa privesti de pe margine. Incearca sa te integrezi! Pentru mai multe detalii sau mai multe sfaturi dati-mi mesaj in privat