| Anca a întrebat:

Vorbim de vreo saptamana. Ne intelegem extrem de bine. Suntem doua firi asemanatoare ( foarte ), suntem aceiasi zodie, studiem la aceiasi facultate, avem aceiasi situatie familiala ( parinti divortati, plecati de prin Ro ), facem si radem la aceleasi glume si ne citim din priviri.

Ne stiam de prin facultate din vedere, dar ne-am intalnit doar o data ca si date.
Baiatul este extreeeeem de timid. Nu se poate uita in ochii mei ca se inroseste tot. Eu sunt mai tupeista si e un pic ciudat. Nu am mai fost cu nimeni asa timid...
Nu are o parere buna despre el in general, dupa facultate nu e innebunit ( o face ca a facut deja 3 ani si e cam tarziu sa-si aleaga alta ), eu il tot indemn sa mearga la cursuri si sa invete, e foarte uimit ca am iesit cu el si ca vorbesc cu el, pentru ca ma considera mult mai frumoasa decat el si mult peste nivelul lui.
Adica e ceva de genul : Iti place de o fata, dar stii ca aia niciodata nu se va uita la tine.
Iar lui i s-a intamplat. Nu stiu exact ce mi-a placut la el. Probabil felul de a fi asemanator, pasiunile comune si defectele comune.
Dar e prea timid si prea nepasionat de facultate.

Sa-i dau o sansa sau sa o las balta? Pot fi astea obstacole?!

Mie imi plac barbatii pasionali, care nu sunt timizi si au multa incredere in ei.

14 răspunsuri:
| shtephie a răspuns:

Da-i o sansa si fii u mai pasionala, ca ii va trece timiditateahappy Mult succes in dragoste!:X

| mihaibr11 a răspuns:

Salut! Daca tu ii dai o sansa ai sa vezi ca o sa treaca peste timiditate, se va convinge ca e ceva normal. Eu te-as sfatui sa nu-l lasi daca iti place, pentru ca vei vedea ca se va schimba si cu rabdare, va fi bine. Decizia e a ta, dar cam asta ar fi sfatul meu. Succes

greece12
| greece12 a răspuns:

Ai grija sa nu fie doar coincidenta uimitoare care te atrage pe moment si, pe urma, sa revii la vechile obiceiuri.Gandeste-te bine ce doresti ca sa nu-l ranesti, nu e vinovat cu nimic.Calci pe gheata foarte subtire, ai grija.

| Allee_4312 a răspuns:

Este timid pentru ca el se gandeste ca nu ar putea o fata ca tine sa se indragosteasca de el. Pur si simplu incearca sa.i spui ca.l iubesti, iar daca va accepta cu timpul va fi mult mai indraznet.Deci eu zic sa.i dai o sansa:] Succes! Sper ca te.am ajutat! :]

| Skylar a răspuns:

Fa-i pe plac.

| Anca explică:

Sa-i zic dupa o saptamana ca-l iubesc? laughing) Hai ca asta ar fi tare! laughing

Nici nu suntem impreuna inca. Si nici nu stiu daca sa merg mai departe sau sa ma opresc aici. D`apai sa-i mai zic ca-l si iubesc laughing.

| Anca explică:

@greece12, m`am gandit si la ce spui tu. Ca e posibil sa ma simt atrasa doar din cauza coincidentelor. Baiatul la prima vedere nu pare genul meu.
Si nu ma refer la fizic. Fizic e chiar dragut.

Dar nu pare genul cu care sunt eu obisnuita.
E si mai mic cu 1 an ca mine. Dar nu asta e problema, cred.

Problema e ca nu sunt obisnuita cu baieti timizi, care n`au curaj sa te priveasca in ochi. La mine contactul vizual e f important.

Cred ca o sa mai ies cu el de cateva ori inainte sa iau o decizie, ca nu stiu daca ar fi ok sa-l cataloghez deja.

| Anca explică:

@Ophiel, ce vrea sa insemne "fa-i pe plac "?

| AkexD a răspuns:

Tine-l langa tine, pentru ca baietii astia timizi sunt capabili sa te iubeasca si sa nu te batjocoreasca.Iti dai seama ca daca acum dp ce va intelegeati atat de bine ii spui ca nu mai vrei sa continui o sa isi piarda de tot increderea in el. Daca tu te simti bine in prezenta lui de ce nu incerci sa faci tu primii pasi? Iti spun sigur ca dp asta o sa fii sufocata de atat curaj ce o sa aiba.Increde-te in el si cu siguranta n`o sa ai nimic de regretat.Arata-i ca si tu vrei ceva mai mult si spune`i in fata ceea ce te deranjeaza, pentru ca atunci se va conforma si va prinde mai mult curaj.Multa bafta si ramai cu el, parerea mea.big grin

| Anca explică:

Cristina, nu am varsta chiar de anul 2. happy Am 24 ani imediat...happy
Si da, intr-adevar, caut un barbat sa-mi fac cuib si in cativa ani sa se oficializeze cuibul asta. Si nu stiu daca sa-l implic pe el in planurile astea a mele.

Pt ca eu una nu vreau sa pierd timp si nici nu-i pot spune unui baiat de 22 ani ca eu vreau o relatie serioasa rau, pentru ca e posibil sa-l sperii.

Tot am zis ca nu ma mai uit la nimeni sub 25 ani, dar tot invers se nimereste.

Nu ma tem ca imbatranesc, ar fi si culmea sa-mi fac griji de asta, deja.
Si nu cred ca barbatii pasionali iti fac vanatai. Nu stiu daca vanatai l-ai folosit metaforic sau la propriu...
Dar tot timpul m-am ferit de "ape liniste". Am impresia ca-s foarte adanci si imprevizibile...Iar mie nu-mi place nesiguranta.
happy

| MeDeEa14DeEa a răspuns:

Eu spun s-ai dai o sansa daca, dar numai daca il placi cu adevarat. Daca nu atunci se poate spune ca te joci cu sentimentele lui.Iar asta nu este bine nici pentru tine dar nici pentru el.In plus, daca il ajuti incurajandu-l poate se va schimba.

| Skylar a răspuns:

@Anca nimic. daca e timid trebuie sa ai rabdare cu el tongue

| NickiMinaj a răspuns:

Din ce ai scris rezulta ca sunteti firi total opuse si ca nu asta cauti la un tip. eu cred ca stii si tu asta, dar te bucuri de faptul ca se uita la tine ca la dumnezeu, ceea ce e de inteles...

| Anca explică:

@Roxa, timiditatea lui nu inseamna ca suntem firi total opuse.
Ba mai mult, incepe sa nu mai fie timid si sa se obisnuiasca cu mine.

PS: nu se uita nimeni ca la D-zeu si nu ma simt asa flatata ca el devine atat de stangaci in prezenta mea, pentru ca nu`i singurul.