| I'mPerfect(a)! a întrebat:

Vorbind in general: cand un baiat este cautat tot timpul de iubita si stresat cu mesaje si apeluri, lui i se pare ca e stresanta si cere chiar despartirea.In schimb, daca o fata este in aceiasi situatie cu un baiat, ea crede ca respectivul o iubeste la nebunie! Unde e adevarul? Oare barbatii accepta acea 'cicaleala' doar daca sunt super indragostiti?

De exemplu, eu nu inteleg cum poti sa iti suni perechea la fiecare 30 de min sa o intrebi ce face si sa-i dai mesaje non-stop!(si sunt fata.)

Oare aia e chiar dragoste sau nebunie/obsesie?!

3 răspunsuri:
| didee a răspuns:

Obsesie

| monyk a răspuns:

Buna, depinde de fiecare. Uite sunt fata si sincer iti spun ca prietenului meu i-ar placea sa il caut, sa il sun, sa ii trimit mesaje, ce-i drept nu fac asa ceva.IL mai sun, dar destul de rar, nu vreau sa isi ia lumea in cap sau sa ma creada disperata.Si uite ca el e cel care ma suna de nu stiu cate ori pe zi, imi trimite sms-uri, chiar daca e la munca si eu sunt la scoala, chiar si in ore ma suna, nu stiu daca e iubire neaparat, dar parca e o obsesie, nu stiu.
E ciudat ca ma suna dimineata devreme, aproape din ora in ora, pana ma cheama sa merg la el si cand vin de la el, iar ma suna sa ma intrebe ce fac, daca sunt bine, etc.Nu stiu, eu cred ca daca o persoana te suna des si te cauta inseamna ca te iubeste, ii pasa de tine, se intereseaza de tine, dar nici asta nu e treaba sa suni asa des doar sa vezi ce face; e ciudat oarecum. Tind sa cred ca persoanele care suna des sunt de obicei geloase, posesiva, trebuie sa stie ce face pers. iubita, unde e, cu cine, e ciudat.Baietiilor asa in general le place sa fie cautati dar nu stresati la maxim, mai sunt si exceptii cum ar fi iubitul meuhee hee. IN plus daca nu prea iti pasa de cineva normal ca te deranjeaza si daca te suna o data la saptamana, dar daca iubesti, atunci iti convineca te suna...
Asa suntem noi fetele, ne place sa fim cautate, sunate, beep-uite. Dar nu toate sunt de aceeasi conceptie.

| Ela_PuRpLe a răspuns:

Pai barbatilor nu le place sa fie controlati, cicaliti, stresati cu mesaje si apeluri pentru ca asa sunt ei, cand se intampla asta isi pierd interesul pentru persoana iubita, lor le place sa se agite pentru a castiga dragostea unei femei, sa "vaneze", nu sa li se dea" totul de-a gata".
E adevarat ca e chiar nasol sa te verifice si sa te sune f des, asta si pe mine m-ar deranja.Cred ca asta inseamna gelozie excesiva, obsesie nu stiu. O data pe zi cred ca e de ajuns sa vb cu pers iubita, asta in cazul in care nu va vedeti zilnic.
Chiar daca esti super indragostit sau indragostita, dupa parerea mea.tot e aiurea sa te sune de prea multe ori pe zi si sa te ia la rost, asta inseamna ca poate nu are incredere destula in tine.