| I'mPerfect(a)! a întrebat:

Vorbind in general: cand un baiat este cautat tot timpul de iubita si stresat cu mesaje si apeluri, lui i se pare ca e stresanta si cere chiar despartirea.In schimb, daca o fata este in aceiasi situatie, ea crede ca respectivul o iubeste la nebunie. Unde este adevarul? Oare baietii trebuie sa fie super indragostiti ca sa accepte acea 'cicaleala'?

Eu, de exemplu, nu inteleg cum pot unii sa isi sune partenerul de naispe ori pe zi doar sa intrebe 'ce faci'! De mesaje nu mai zic...

Oare aia e dragoste sau obsesie/nebunie?

Răspuns Câştigător
| validana a răspuns:

Mai de graba este obsesie.Persoanele care isi streseaza prietenul(a) dau dovada de neincredere in partenerii lor.Insa sa iti mai spun inca un lucru.Baietilor din ziua de azi. le place foarte mult sa fie superiori.Si cand zic superiori ma gandesc la faptul ca lor nu le place sa fie inselati, dar ei sa insele; nu le convine sa vorbesti cu alti baieti in afara de ei, dar ei vorbesc cu toate fetele pe care le intalnesc; nu le place sa fie deranjati de prietena atunci cand ies cu baieti; etc.

9 răspunsuri:
| eugem35 a răspuns:

Este cel mai enervant sa ma sune nevastamea cand sunt la munca si ma intreaba ce fac, ce asi putea se fac la munca dect sa muncesc
, nu sa sune intruna si sa dea mesaje sa sune daca este neaparat nevoie si parca este un facut cand am de lucru cu macaraua sau sunt in sedinta atunci suna si dac vede ca nu ii raspund suna intruna

| Just a kid a răspuns:

Si eu ma intreb de multe ori asta si inca n-am aflat raspunsusad

| Fuck Googăl. Ask me! a răspuns:

Nu stiu. Poate si una si alta. Poate vor sa vada daca partenerul minte, unde e, sau alte chestii. Depinde de caracterul acestora.

| procust a răspuns:

Depinde de subiectul discutiilor, ca celalalt sa nu o ia drept control sau cicaleala. daca de fiecare data suni pentru a l intreba ce face, cu cine este, unde este, cand vine acasa, asta i cicaleala si control.si orice om se satura. dar daca l suni pentru a l destinde, face sa rada, rezolva ceva probleme, este in regula.in principiu nu trebuie sa se exagereze cu nimic.

| jjijnbbhfsrt a răspuns:

Baietii in general nu prea cauta fetele. Ei considera ca nu e nevoie sa ii arate ca se gandesc la ea, dar totusi cred ca te simti mai bine daca te suna de 2sau3 ori pe zi decat o data pe zi si cam atat.Nu zic ca mi se pare un lucru foarte bun sa te caute cineva de 1000 de ori, dar nici sa nu stii nimic de el.

| ani63 a răspuns:

Naspa situatie, nici eu nu sunt de acord cu cicaleli de acest gen. Daca suna atunci sa comunice ceva inteligent, genul /ce faci?/suna a posedarea persoanei, monitorizarea, urmarirea intimitatii cu alte cuvinte inseamna Hartuire.

| ramona_4785 a răspuns:

Dragostea se manifesta diferit si este inteleasa diferit nu este nimic rau in a vrea sa stii ce se intampla cu persoana la care tii chiar daca asta inseamna nenumarate telefoane si mesaje sunt poate semnele cele mai concludente ca o persoana tine si ii pasa de tine daca u esti o persoana mai libertina si ai dat de cineva mai grijuliu asta nu inseamna ca este obsedat ci pur si simplu mai iubaret. Iubirea dintre doua persoane trebuie fructificata pentru ca astfel se poate stinge iar telefoanele ca iti place sau nu fac parte din acest proces si inca ceva cand iubesti cu adevarat e imposibil sa te deranjeze un mesaj de la persoana iubita.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Eu sunt femeia-barbat. As innebuni daca m-ar stresa cu telefoane dese si interminabile si sms-uri de amor. As considera ca e un inutil care sta toata ziua calare pe telefon si nu face nimic bun in viata.

| crissti a răspuns:

E obsesie...am avut si eu o prietena asa~Ma scotea pur si simplu din minti at wits' end ma suna de ...pe zi ca sa ma intrebe ce faci si tot felul` de prostii(mentionez ca am 14)apai uh fata, un baiat mai ales cand e asa mai de varsta mea totusi mai are si alte trburi decat sa stea cu orele la telefonhappy:*