| lory_9422 a întrebat:

VOT+FUNDA:Buna TPU.Ma doare fff tare gatul de ieri pentru am mancat inghetata si am semtimentul ca e umflat...nici nu pot manca.cand am vrut sa ma spal azidimineata pe dinti si cand scuipam ma durea groaznic si nici de vb nu pot ca ma doare si is ragusita.stiti niste remedei neturale mai rapide si eficinete.Am vazut eu un remediu pe net cu miere lapte cald si galbenus de ou cred eu l-as face da mi-e cam greata sa pun galbenus de ou crud cu lapte (nu se prea potrivesc) cine a incercat acest tratament sa-mi spuna ce gust are si daca e eficient.multumesc anticipat! scuze categoria!

4 răspunsuri:
| BubblesBlossom a răspuns:

Ai incercat sa iei homeogene? Sunt foarte bune cand te doare gatul, sau poti incerca strepsils, dar cel mai bun este vitamina C cu propolis, apropo nu incerca aia cu ou deoarece este o porcarie!

| Fantasy a răspuns:

In fiecare dimineata cateva lingurite de miere inainte sa mananci, ceai cald da nu foarte.si nu incerca faza cu galbenusu daca nu vrei sa versi.si daca nu merge du-te la farmacie si intreab-o pe doamna/domnu de acolo ce iti poate recomanda

| cryng a răspuns:

Nu am incercat si nici nu as face treaba asta...rolling on the floor cred ca ar trebui sa bei mult ceai fierbinte cu lamaie si o sa-ti treca repede eu asa scap mereu