Cred ca b, nu sunt adepta machiajului strident insa imi place cit de cit sa fiu aranjata.
Baietii au multe gusturi, si daca e sa le faci pe plac trebuie sa le vezi reactia cind esti si nu machiata, asa din prima.
Daca n-o faci pentru persoanele din jur, o faci pentru tine, imi place sa am o atitudine bine si cred ca fiecare fata trebuie sa stie ca e FATA si nu un obiect oarecare, mereu trebuie sa arate ingrijit, insa nu exagerat, asa mediu, e cel mai bine
Eu sunt fata dar tot o sa raspund daca nu te superi pai: eu zic ca B (eu de obicei imi dau cu crema, fond de ten si rimel. O fata nu are nev de mai mult parerea mea
Eu consider ca o fata frumoasa nu are nevoie de machiaj puternic, poate doar un ruj, un rimel, putin creion, si oja. Decat sa iasa un kitch prin machiajul inadecvat, mai bine naturala!
Nu este vorba doar de machiaj, vopsele, oja...
Pentru unii baieti la o fata conteaza sa fie serioasa si linistita cu un comportament adecvat
Sper ca nu te superi ca am raspuns desi sunt fata cred ca B) si eu ma dau cu fond de ten, pudra(cand e cazul), si rimel
Prokopchuk_Alexandrina_2000 întreabă:
AntidotDeViseInterzise întreabă: