Nu mi se pare josnic, atat timp cat rufele se spala intre voi, sti cum sunt gurile rele. Dar felatia are in ea ceva injositor. Ca dovada, chiar si barbatul care o doreste, ezita sa-i avanseze propunerea partenerei si, de multe ori renunta, daca partenera, in dorinta de a-i face o placere, nu se ofera chiar ea...Deci votez : 50% josnic, 50% normal!:*
Totul se face in functie de ceea ce le place ambilor parteneri! Nimic nu e josnic daca iubesti si esti iubita! Atunci cand o faci trebuie sa uiti si cum te cheama! Oricum nimeni nu iti va recunoaste ceea ce face acolo in momentele lor de intimitate! Acolo te daruiesti sau se daruieste total!
Hmmm , daca baiatul vrea sa iti faca fara ca tu sa te astepti, hmm inseamna ca vrea sa te faca sa te simti main bine decat bine, ii plc sa te vada "excitata" poate il excita si pe el, e placerea lui asta dar placerea asta revine si la tine, deci nu cred ca este ceva anormal, acum e la decizia fiecaruia! La fel se pune si prb in situatia la baiat! Bine voi fetele nu prea considerati asta ceva hmmm placut adica nu stiu, stiu decat ca auziti mereu injuraturi cu expresia... intelegi tu, si va dezgusta!
Nu e josnic, pentru ca asta e doar intre 2 persoane care se iubesc,si care isi doresc sa se cunoasca mai bine, si vor ca celalalt sa se simta bine, deci eu sunt pentru,
Bun deci rezultatul a iesit mai mult ca nu e josnic...ok...
va multumesc pentru raspunsuri!:*:*
Impartial daca unei fete ai place gustul poate si unui baiat la fel
PS fiecare cu preferintele si cu lucrurile care al fac sa se simta ok sau ai provoaca placere
E normal ( ca tot rimeaza cu oral, da mai bine). Daca doi parteneri se inteleg, comunicarea este si ea prezenta nu vad care ar fi problema. Doar nu presteaza servicii pe bani.
Cred ca parerile sunt impartite in functie de varsta. Fetele iti vor raspunde ca e josnic, femeile ca nu.
Nu mi se pare ceva iesit din comun/josnic. E ceva destul denormal intr-o relatie in care partenerii au destula incredere unul in celalalt, si atat timp cat ambii sunt de acord cu acest lucru nu vad nimic "anormal" in acest lucru. Nu are de ce sa fie josnic doar e intre voi 2, nu implica pe nimeni altcineva...parerea mea este ca acest lucru face parte dintr-o relatie serioasa.
George0197 întreabă: