| Tmcn a întrebat:

Vouă, băieţilor, vi s-a întâmplat vreodată să vă placă o fată dar să staţi / sărutaţi cu alta? Dacă da, de ce aţi procedat aşa? Ca şi înainte, dau fundă pentru sinceritate.

5 răspunsuri:
| BULANGIU96 a răspuns:

Da mi s-a intamplat.Pentru ca era o relatie la distanta, dar acum e ok.

| flaviusss a răspuns:

Sincer iti spun eu cat timp eram cu prietena mea o inselam, aproape in fiecare saptamana, si cand ma refer la inselat ma refer ca faceam sex cu altele. Nu stiu de ce dar asa eram atunci, zic atunci deoare acum nu mai sunt cu ea, si nu din cauza asta ci alta! happy

| wooowwww a răspuns:

Eu (nu pentru funda ) voi fi sincer si iti voi povesti exact ce sa intamplat. Imi placea de o fata, dar nu eram sigur ca si ei ii place de mine, asa ca am stat cu alta fata (vreo saptamana ) ca sa vad cum se comporta cealalta cand afla ca sunt cu alta. Nu ne-am sarutat, nu am fost acasa unul la celalalt, doar la scoala ne tinem in brate, de mana, etc. Cam asta a fost, daca te intereseaza cum a reactionat cealalta fata, comenteaza raspunsulwinking

| Tmcn explică (pentru wooowwww):

Da, sunt curioasă, cum a reacţionat?

| wooowwww a răspuns (pentru Tmcn):

Eram sigur, Pai... prima data cand ne vedea impreuna avea un zambet fortat, ca si cum i-ar fi convenit ca suntm impreuna, apoi cand ne luam in brate... era trista si din ce in ce mai mult o uar pe fata respectiva, nu mai vorbea cu ea, pana cand ne-a despartit;((