Cand te simti pregatit/a dpdv fizic si psihic si cand iti poti asuma responsabilitatea pentru ceea ce faci. Si bineinteles, cand gasesti persoana potrivita.
Nu stiu eventual dupa ce te mariti
dar asta nu e obligatoriu. unii o incep mult mai devreme
depinde de tine
Cam dupa 16 ani...
Cand simti ca merita acel baiat! si bineinteles daca simti si tu...
Nu trebuie sa-i faci lui pe plac! doar ca sa nu-l pierzi.
Cam dupa 16 ani...
Cand simti ca merita acel baiat! si bineinteles daca simti si tu...
Nu trebuie sa-i faci lui pe plac! doar ca sa nu-l pierzi
Cel mai normal ar fi pe la 18 ani.pentru ca atunci se termina copilaria, insa.toate fetele vor sa scape de aceasta insuportabilavirginitate de mici. 15-16 ani... ce pot spune suntem in secolul vitezei unde totul se intampla mai repede decat ar trebui asta e.ca sa fi la moda trebuie sa incepi de mica dar uiti de copilarie si asta nu e bine. trebuie sa alegi.copilaria.sau maturitarea prematura (mai repede decat ar trebui) 'gandeste-te bine la asta :*
Cand crezi uh ca esti pregatita, dar normal ar fi sa iti incepi viata sexuala dupa varsta de 18 ani.
te-am pupat!
Oricum dupa 17 ani! Sunt de parere ca ar fi mai indicat. Tinand cont ca acum mai ca se incepe de la 12 ani, bine ar fi sa ascultati si de sfaturi celor mai mari care stiu ce vb
Dupa 18 ani...si nu cu oricine, ci cu persoana iubita.Bine,acum majoritatea incep pe la 14-15 ani, unele si pe la 11-12, ceea ce e anormal.
Cand esti pregatit atat fizic cat si psihic si plus de asta. nu te grabi...nu au intrat zilele in sac
Rareș1234567 întreabă:
anonim_4396 întreabă: