| JustAlbert a întrebat:

Voua cum va plac gagicile? Preferati una cuminte sau mai "obraznica"?

15 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

De parca numai aceste doua optiuni exista pe lume, complet separat, niciodata impreuna. laughing

| Hyperion7 a răspuns:

Cu capul pe umeri, fara cap nu sunt bune.

| LordCristobal a răspuns:

Sa fie undeva la mijloc.Sa fie o fata care stie de gluma si intretine atmosfera intr-o conversatie dar sa nu vorbeasca ca un golan de cartier si sa nu depaseasca limita bunului simt.Sa fie linistita dar nici foarte linistita sau serioasa ca e monotona relatia.Sa fie curajoasa si sa aiba umor dar sa nu exagereze in tupeu.

| UnchiulRamiz a răspuns:

Ahh, ce imi plac obraznicele tongue Cu una cuminte ce sa fac? laughing

| Hyperion7 a răspuns (pentru UnchiulRamiz):

Sex

| UnchiulRamiz a răspuns (pentru Hyperion7):

Daca e cuminte nu face prostii, ca o vede Jesuswinking Vezi sex din an in Paste cu ea

| Hyperion7 a răspuns (pentru UnchiulRamiz):

Nici chiar, mâța blândă, zgârie rău I don't want to see

| JustAlbert explică (pentru UnchiulRamiz):

Jesus ne permite sexul...doar dupa casatorie

| Celdrept a răspuns:

Și cuminte și obraznica, dacă e prea cuminte e boring, fug toți de astea plictisitoare. Poate sa se călugăresca dacă e cuminte.

| vasileparnaie a răspuns:

De acord cu domnul mihaiionut, imi plac femeile cu ciocan e doar o preferinta ca nu vreau ca femeia mea sa aiba vagin

| tunoi88 a răspuns:

La toate le place sexul, nu e una sfanta, o sa auzi ca din alea de spun ca sunt sfinte, dar alea sunt mei periculoase ca alea care o fac pe fata happy

| UnchiulRamiz a răspuns (pentru tunoi88):

Cineva zicea ca si maicutele pe la manastiri ar practica laughing Sa fie adevarat? O tipa pe TPU zicea ca ea dupa 1 an ar face-o, tare mi-e greu sa cred ca rezista fara 1 an

| MihaiIonut12364 a răspuns:

Prefer o fata dominanta, sa aiba si penis de preferat

| Plsanswer0007 a răspuns:

Depinde de persoana eu de ex prefer una cuminte