De ce ar trebui sa te incadrezi in niste standarde? De ce sa ai spirit de turma?
Fiecare face ce vrea. E corpul sau si isi asuma responsabilitatea!
Maxim 19? E absurd.
Până după căsătorie și la fete și la băieți.Altfel îți subminezi viitoarea căsătorie.
Hey!
Depinde de fiecare...ma abtin sa comentez la asta.
Unde ai citit tu de 15 ani? LOL
Nu, Yriss, tu stii mai bine, e okay 17-19 sau chiar si mai tarziu daca pur si simplu nu ai gasit acea persoana speciala.
Inainte de 17 in niciun caz. Mi se pare o prostie cat casa sa faci asa ceva la 15-16 ani...dar cine stie, poate ca sunt eu ciudat.
Eu unul sunt de parere ca ai dreptate cu varsta, unde ai citit tu a fost oarecum gresit. Si 17 mi se pare exagerat. De ce? Pai na, la 17 esti minor... Eu unul cred ca 18-19 e varsta ideala cu toate ca nu zice nimeni este gresit sa astepti dupa o anumita persoana daca o iubesti cu adevarat si daca nu este pregatita.
Bafta!
Ai auzit vreodata de filmul "The 40-Year-Old Virgin"?
Poti sa-ti pastrezi virginitatea pana la ce varsta vrei tu, este alegerea ta si nimeni nu te forteaza.
Chiar nu-i inteleg pe unii. Parca au fost indoctrinati cu ideea ca trebuie sa-si piarda virginitatea la o anumita varsta. Nu, frate, este, strict, alegerea ta.
Pa!
Eu sunt de parere ca inceperea nu e conditionata de o varsta anume dupa 15-16 ani. Mai jos nu discutam. Dar dupa cred ca e ok sa incepi cand esti pregatit. Nu suntem toti la fel ne dezvoltam diferit unul de celalalt. Asa ca e mai bine sa o faci cand te simti tu pregatit si nu pentru ca nu ai ce povesti prietenilor.
Nu mi se pare deloc ok sa faci sex de la 15-16 ani. Ai toata viata la dispozitie pentru asta, copil esti doar pana la 18 ani. Si acum sa fim seriosi, ce stie un copil de 15-16 ani, chiar 17, ce e aia dragostea? Singurul motiv pentru care cineva o face de la varsta asta e ca sa aiba cu ce sa se dea mare la prieteni, caci in zilele astea poti fi mandru doar daca ti-ai tras-o sambata noapte, nu daca ai citit o carte. In orice caz, ca sa iti raspund la intrebare, mie nu mi se pare normal!
Robynetzz întreabă: