și și, și fată și băiat. Sau 2 băieți și o fată dacă aș avea posibilități să mă descurc cu atâția
Da, imi plac foarte mult copii, de aceea am 2 ( baiat si fata).
Ma rog, nu mai sunt demult copii... ca-s adulti in toata firea.
Esti pedofil doar daca te gandesti in felul asta, iar din cate se pare tu gandesti, deci esti pedofil clar.
Dacă pune întrebarea la capitolul despre SEX, cum să nu fie vorba despre un pedofil?!?
Dacă era vorba numai despre copii în general, trebuia să aleagă topicul / categoria „Familie și relații" sau „Parenting".
Just my two cents...
Nu ar trebui sa judeci o intrebare dupa categoria ei, ti-a dat deja explicatia de ce a fost pusa in aceasta categorie.
Nu am judecat întrebarea, doar am răspuns la ea în conformitate cu categoria unde e postată. Explicația e tardivă, deja dădusem răspunsul care chiar NU e greșit ținând cont de cele de mai sus.
Da' mno... dacă pe voi atât vă duce mintea...
Cel putin pe mine ma duce mintea indeajuns incat sa nu scriu tot ce imi trece prin cap si sa nu par chiar penibil deci eu zic ca e un plus
Am văzut că se răspunde mai mult la categoria asta si de aceea am lăsat întrebarea aici. Îmi cer mi de scuze.
Da, imi plac copiii!
Nu conteaza, sanatos sau sanatoasa sa fie. Totusi, daca imi dai sa aleg, as alege fata.
anonim_4396 întreabă:
Alekssa întreabă: