Imi place atunci cand stie sa isi spuna punctul de vedere si sa cadem amandoi la un acord, sa fim pe aceeasi unda.
Cand un tip a inceput cu chestii de genul: cum zici tu, cum vrei tu etc l-m parasit imediat, nu-mi plac genul asta de baieti care nu stiu ce vor de la viata dar nici cei autoritario care vor sa se faca cum zic ei. eu sunt genul de persoana care face ce vrea dar am incercat sa gasesc pe cineva care sa ma competeze.
Depinde foarte mult si cine vrea sa conduca intr-o relatie si cine se lasa sa fie condus/a.
Hi! Eu am doar 25 ani si pot sa spun ca deja am trecut prin destule, dar eu cred ca cel mai bine este atunci cand ambele persoane sunt pe aceeasi unda, deci cum a spus si "alii" intr-o relatie este mai importanta intelegerea si cat mai multa comunicare. Un baiat trebuie sa stie cand sa fie impunator si cand sa fie asa cum i-ai numit tu,"mamaliga".
Eu tin cu egalitatea. Daca unu vrea ceva, celalalt sa-i faca moftu si invers. Daca nu ne convine sa ne supunem (oricare) trebuie sa se impuna si sa zica nu!
Nici unul nu are dreptul sa fie seful!
Buna!`Nu cred ca autoritate este cuvantul potrivit intr-o relatie de dragoste, dar cred ca intotdeauna persoanele care se afla impreuna trebuie sa-si spuna punctul de vedere, cazand astfel de acord.Eu una n-as suporta sa fiu condusa de cineva pentru. ca sunt o persoana cu demnitate si orgoliu.
Dar nu mi s-a intamplat niciodata ca cineva cu care sa fiu intr-o relatie sa-mi impuna ceva, deoarece sunt o persoana impulsiva si mi-am aparat de fiecare data punctul de vedere cand a fost corect., chiar daca am fost in relatii cu persoane la fel de "focoase" si "vulcanice" ca mine.
Sa stii ca nici mie nu-mi plac "mamaligile", dar sunt multe care se indragostesc prosteste si nu vad decat in fata, dar dreapta si stanga nu mai exista pentru ele.
HappynewCenusa întreabă: