anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Voua va spune lumea ca va neglijati din cauza prietenului/ei?
Adica:cand e vorba de mancare, ma gandesc mai intai la el, sa aiba el sa manance; cand e vorba de liceu, intai ii fac lui ghiozdanul, etc.
Eu nu consider ca ma neglijez.
Tot ma gandesc sa ii fie lui bine.
Il iubesc si asta ma motiveaza sa fac tot ce imi sta in putinta pentru a ii fi lui bine, si el la fel. nail biting
E oare bine asa?

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

E bine atata timp cat e reciproc. Si eu fac la fel cu sotul meu, dar si el cu mine.

8 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna, daca va iubiti nu e rau sa il ajuti si sa fi alaturi de el... dar trebuie sa te ingrijesti si de tine, adica el cum se poarta cu tine, adica ca face la fel ca tine, se intereseaza de tine, daca si el face la fel, atunci e bine sa faci si tu, dar daca el nu se poarta asa, atunci mai gandeste-te, normal ca tunci cand iubesti pe cineva ii doresti binele si faci tot posibilul sa ii fie bine si sa aiba ce vrea, dar pune-te pe tine mereu pe primul loc, ca nu se stie niciodata ce se poate intampla, ai grija de tine dar si de el, a e bine sa existe un balans, intre tine si el, sa nu ajungi sa faci cine stie ce pentru el si sa devii prea dependenta de el, ai grija de tine!

| Silvia a răspuns:

Gandeste-te prima data la tine.Asa e cel mai bine. Tu nu iti dai seama cat vei suferii daca totul se va duce? Se va sfarsii? Nici nu vreau sa ma gandesc...si in plus, nu il invata prosthee hee.

eluveitie
| eluveitie a răspuns:

Ii ok sa-ti pese putin mai mult sa'i fie bine lui, dar asta nu inseamna ca te neglijezi pe tine... dar nu'i mai face ghiozdanul...si'l poate face si el laughing

| razispeed a răspuns:

Faza cu " sa mi fie intai mie bine" las o moarta, asa se nasc calici si profitori, nu cred ca vrei sa ajungi aasa, cel mai bine e ca totul sa fie reciproc, si daca la unele capitole va neglijatzi, intai vorbiti si incercati sa luati impreuna atitudine

| simona_1150 a răspuns:

Si mie mi s-a intamplat inainte sa afle ai mei de el... Am trecut printr-o perioada mai proasta... si nu mai aveam bani. Preferam sa nu manac la scoala ca sa ii iau lui cate ceva... ca sa stiu eu ca a mancat. Si acum asi face la fel. Oricum, pentru mine, el e pe primul loc. Si stiu ca si el ar face la fel. Important e sa va intelegeti bine. Si sa aveti grija de relatia voastra.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai statzi impreuna? incearca sa nu-l invetzi asa e posibil sa profite de asta ...totusi gandeste`te si la tine sa-ti fie si tie bine nu numai lui

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da, noi stam impreuna, singuri.
Chestia este ca si el face la fel.Intr-un fel e reciproc.
Sa inteleg ca este bine atat cat este reciproc?
Eu la mine nu ma voi gandi niciodata ca fiind pe primul loc.Este primul si in aceasta relatie pun foarte mult suflet.
Sa stiti ca si el face la fel.Deci nu sunt motive de ingrijorare, nu?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca este reciproc ...cum sa spun "jos palaria" brao voua aveti grija de reltzia voastra