Niciodata nu mi-au fugit ochii dupa alta fata. Cand sunt cu o fata o iubesc si ea e tot ce vad.
Nu intra in transa, doar o admira. Pana la urma, ce-i frumos si lui Dumnezeu ii place. Eu ii arat femei frumoase pe strada daca u le vede (inalte si bine facute, cum ii plac lui).
Bai, se uita nu se culca cu ea. Si eu mai intorc capul dupa cate unul, dar asta nu inseamna ca as insela sau ca nu imi consider partenerul atragator. Na, cand vezi ceva frumos te uiti fara sa vrei, ca la tablou daca intelegi comparatia. Uneori discutam impreuna cum arata cate o tipa, ca se pare ca nu avem aceleasi gusturi la femei Lasa grijile degeaba si bucura-te de relatie!
Scumpa e normal ca un baiat sa mai arunce cate o privire si tocmai poate peste o frumoasa domnisoara.Insa el te-a ales pe tine.
Eu una nu am patit, de ex am fost la disco si normalo ca erau numai pitipoance imbracate nu stiu cum si mi-a zis el singur ca sa nu imi fac griji ca nu se uita la altcineva decat la mine
si mie la fel mi se pare.si sunt foarte geloasa.nu suport sa se uite dupa alteleasta este gelozie ce simtim si e o boala grea.iti doresc sa fii iubita si fericita. pup
E tipic barbatesc ...asa cum voi fetele nu va puteti dezlipi de accesorii. toti barbatii se vor uita toata viata lor dupa femei nu ai ce face
Mutubal întreabă: