Nu, nu e deloc in regula .Cel mai bine e sa vorbeste cu iubitul/ iubita si sa-i spui ce te deranjeaza la comportamentul lui / ei. :]
Pai nu mi s-a intamplat persoanal dar daca face asa nu miroase a bine! Poate are pe altcineva, poate nu tine la tine sunt multe variante care ar putea explica un asemenea comportament. Cel mai bine ar fi sa nu pui suflet in relatia asta! Nu sti cat poate dura sau ce poti afla Pupici!
Incearca sa mergi dupa el intr-o zi in care te refuza, dar fara sa te vada, asta doar sa te asiguri ca nu se vede cu altcineva
Buna. Să şti cş astea sunt primele semne cum ca persoana de langă tine ori nu mai vrea nimic ori s-a plictisit de relaţie. Eu zic să vorbeşti cu el şi să-i spui ceea ce crezi, adică că nu este în regulă să fie aşa relaţia dintre voi mai ales că sunteţi la început. Gandeşte-te! Dacă acum face aşa apai mai încolo cum o să fie.
Pai nu cred ca e in regula, ar trebui sa vorbesti cu iubita/ul si sa lamuriti acest lucru daca nu incearca sa o ignori si tot el/ea va apela la tine
Nu mi se pare in regula deloc si mai ales la inceputul relatiei sa faca ce face inseamna ca nu mai are rost sa se continue aceasta relatie
Pai daca stii deja ca te minte, este evident ca nu-i de bine. La inceptului unei relatii ar trebui sa fie cel mai frumos, o perioada 'de miere'. Probabil iubitul tau este atat de ocupat cu problemele sale, incat nu constientizeaza cat de important e sa se vada cu tine si sa vorbeasca mai mult. Cred ca ar fi bine sa iei masuri, caci din cele descrise de tine aveti o problema.