Nu e normal sa-l planuiesti, crezi bine.
Primul sarut vine singur.
Din nevoia sa te apropii si mai mult, de drag si dorinta pe care efectiv nu stii cum sa o exprimi altfel!
Sarutul programat ma trimite cu gandul la doi robotei cu butonase si inimi de tabla.
Draga mea poti planui absolut orice, chiar si sa te indragostesti daca asta vrei. Insa poti planifica tot ce tine de persoana ta, insa ce tine de cei din jur din pacate e o alta poveste. Sunt atatea variabile de care ar trebui sa ti cont incat e aproape imposibil sa controlezi orice oricand. Personal mi se pare normal sa incerci sa planuiesti primul sarut cu o persoana, insa daca acea persoana nu simte absolut nimic pentru tine, orice planificare e in zadar.
Sa zicem ca nu prea este normal.
Un sarut ar trebui sa vina la momentul potrivit atunci cand ambele parti sunt pregatite sa treaca la urmatorul pas al relatiei lor.
Deci, mai bine asteapta. Totusi, este mai romantic un sarut spontan oferit persoanei iubite decat unul planuit.
In opinia mea, te sfatuiesc sa astepti, sa vezi cum merge relatia, iar cand sunteti amandoi pregatiti, pur si simplu... sarutul vine de la sine.
Sper ca te-am putut ajuta, bafta... sa imi dai si mie un mesaj sa stiu cum a iesit. :3
Mie mi se pare cel mai aiurea lucru...asta se intampla atunci cand vrea Dumnezeu, cand ambele peroane simt..nicidecum nu se poate planui
Mutubal întreabă: