anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Voua vi se pare normal sa-ti incepi viata sexuala de la 14-15+ ani? Adica, nu-i inteleg pe aia care pun aici postari,, OMGGG PLS HELP ME AM @$#!-O PE GAGICA MEA SI NU AM FOLOSIT PREZERVATIV, OARE O SA RAMANA INSARCINATA" Generatia de astazi... -_-

6 răspunsuri:
| CuriousStuff a răspuns:

Si tu cati ani ai? 17? Generatia asta...
Fiecare face ce vrea cu viata lui si niciunul din noi nu s-a nascut invatat. Normal ca punem intrebari, toti punem, indiferent de varsta si subiect. Si foarte bine ca pun, decat sa faca ceva gresit sau sa nu stie ce fac.

| Nemessys a răspuns (pentru CuriousStuff):

Asta e ceva gen...,, te urasc ca ai pus intrebarea asta"

| CuriousStuff a răspuns (pentru Nemessys):

Nu e asta. Dar traim toti cu impresia ca generatia care vine dupa noi e praf. Asa a fost si generatia dinaintea noastra si cea dinaintea lor. Nu e asa, fiecare generatie e la fel ce precedenta. Ca au alte preocupari si alte gusturi e alta treaba. Dar nu e vina generatiei. Fiecare padure cu uscaciunile ei. Si generatia mea a fost candva "uite si la astia care vin dupa noi ce varza sunt" si nu mi se pare corect sa-i bagi pe toti in aceeasi oala. Da, sunt cativa care isi incep viata sexuala la 12 ani, si acum 10 ani au fost si acum 50 si acum 100. Dar nu inseamna ca astia sunt majoritatea. Si macar de cateva generatii lumea e mai informata. Nu se mai fac copii in prostie ca pe vremuri pentru ca lumea nu stia ce e aia metoda contraceptiva si se casatoreau toti cu persoana cu care faceau primul copil. Cum am zis, fiecare generatie cu plusurile si minusurile ei, dar in mare parte, suntem toti la fel.

| vocea a răspuns:

Viata sexuala o incepi cand vrei tu asta daca nu esti femeie fiindca ele de la 12 ani au dat startul

| seth2016 a răspuns:

Da e normal. Si cei mai multi o fac intr-un mod responsabil dupa 6+ luni impreuna. Cca. 15% din adolescentii din Romania si-au inceput viata sexuala la 15, 5 ani (varsta medie). Restul sunt curiosi la varsta asta si mai devreme. Curiozitatea incepe de la pubertate.

Exista destui care se crucesc din cauza ignorantei si prevestesc sfarsitul lumii.

Sfarsitul lumii nu vine de la SEX. Vine de la droguri, alcool, violenta, fanatism si prostie.

Asa avem cele mai multe intreruperi de sarcina din EU la fete sub 15 ani si cea mai mare rata de avorturi din EU indiferent de varsta.

| MrLucas a răspuns:

Mi se pare normal, eu de pe la 15 ani am inceput-o insa m-am documentat cum trebuie inainte, puslamalele din exemplul tau sunt penale, iar din pacate site-ul e plin de ei!