| MaraMărr a întrebat:

Voua vi se pare normala ca la 15 ani sa nu fi avut nici o relatie?

23 răspunsuri:
| Ofiintă a răspuns:

Dar tie ti se pare normal ca si la 15 ani sa fi avut mai multe de 10 relatii deodata?

Nu stiu ce ti se pare atat de ciudat, mai ales la varsta ta cand esti inca minora si nu ai inca definita personalitatea si inteligenta sunt sigura ca te iei dupa restul fetelor care au avut cel putin vreo 10 iubiti pana acum dar totul este gresit si nu este bine sa le calci pe urme pentru ca vei regreta.
Cel mai bine este sa ma astepti pana ce vei deveni majora pentru a sti cu exactitate cea ce vrei!
In prezent invatul ar trebui sa fie principala ta ocupatie ( normala)!
Numai bine!
pa, pa

| Leon a răspuns:

E absolut normal, vei avea primul prieten atunci cand vei gasi pe cineva care sa iti respecte si sa aprecieze 'identitatea' ta. Ai tot timpul din lume, urmeaza-ti idealurile

| ElHombre2000 a răspuns:

Si eu am 15(baiat)si nu am avut niciodata o relatie.Multi rad de mine dar ma gandesc ca am toata viata inainte!

| NoOrdinaryHuman a răspuns:

Nu numai ca mi se pare normal, e si de asteptat sa fie normal.La varsta asta suntem cu totii copii, am fost, suntem, nu trebuie sa ne ucidem viata cu o relatie de la avrsta asta, mai bine sa ne preocupam de prieteni care sunt foarte importanti si sa ne dezvoltam ca oameni. happy

| PurityBecameBlasfemy a răspuns:

Nu te ingrijora.grav e daca la 20 de ani esti virgina, alfel care sa fie problema? ai timp sa tot fii cu cineva

| sicatrica a răspuns (pentru PurityBecameBlasfemy):

E anormal sa consideri ca trebuie sa scapi de virginitate ca de o belea indiferent de varsta. Deci daca nu ai gasit persoana potrivita pana la 20 de ani este anormal sa nu mai fi virgina. Inseamna ca ti-ai traso cu unul care nu te merita

| biancabyabiancabya a răspuns:

Nu mi se pare nimic gresit in asta. Decat sa fii una de aia care la 11 ani nu mai e virgina sa stii ca te respect pentu ca nu esti disperata dupa baieti

| neutrino a răspuns:

Totul e normal.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, evident. Anormal e sa ai o relatie si sa nu simti ca iubesti cu adevarat.Desi se face multa propaganda in jurul pustilor(absolut penibili, mizerabili) care au relatii la 12-13 ani, sa stii ca sunt multi oameni sanatosi(in primul rand la cap) care au o relatie la momentul potrivit.Sa astepti omul perfect pentru tine inseamna sa ai tarie de caracter. Succes! Fundita?laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da. La 15 ani abia ai trecut acum un an de Evaluarea Nationala si ai intrat in liceu, deci abia acum se intemeiaza relatiile adevarate.

*pun pariu ca ai fost fata desteapta si ai stat cu burta pe carte si nu ai umblat ca bezmetica dupa baietiwinking

| NoShit a răspuns:

Nu exista o varsta pentru a avea o relatie. Cu toate astea cred ca o relatie mai serioasa se poate incepe dupa varsta de 15 ani, cand deja esti adolescent. Sincer acum, cunosti pe cineva care a avut o relatie la 13 ani? RELATIE. Eu cred ca-s doar chestii de genul : Hai sa ne combinam, ne pupam, vorbim pe mess cu :X:X:X si :*:*:*, cuvinte aruncate ca bolovanul in ciorba : te iubi dubi bla bla, iar dupa cateva saptamani, 1-2 luni maxim! toata "iubirea" se sfarseste. Asta nu e o relatie pe bune. Nu-ti face griji daca pana acum nu ai avut nicio relatie. Totul e la timpul lui. Sfatul meu este sa nu cauti iubirea, cum fac tipele astea de care ti-am zis mai sus. Doar pentru ca n-ai avut niciun iubit pana acum nu inseamna ca nu esti atragatoare sau baietii nu te gasesc de gasca si nu te simti complexata de asta.
Bafta!

| DaniAdrian a răspuns:

Pai da e chiar normal la varsta ta, e chiar bine, inseamna ca intr-o zi iti vei gasi baiatul potrivit pentru tine.

| shmata a răspuns:

E absolut normal si logic.

| amaliaamely a răspuns:

DA..ptr ca vei avea o relatie cand va veni timpul.o sa iti gasesti tu fat-frumosu nu iti face grijihappyhappy

| Sim0 a răspuns:

Absolut normal! Ceva rar in zilele de azi. Felicitari;]. Are/ai toata viata inainte.

| maooops a răspuns:

Cred ca nu mai sunt multe fete normale ca ea!

| Dumitru_Dumi_1996 a răspuns:

Da mi se pare...pt ca si eu am 16 si nu am avuttongue

| byanka32 a răspuns:

Este foarte normal..vei vedea cum vei fi respectata de toti nu te lasa pacalita de toti idiotii.mai intai scoala air apoi viata amoroasa..eu una ca proasta am avut mai multe relatii si nu sunt mandra de mine...ptr ca am suferit mereu...nah bine nu chair la toate relatiile pentru ca la unele mai paraseam si eu din cauza ca erau prea idioti si vroiau doar sex

| PonciK3214 a răspuns:

Desigur ca nu e normal, la 15 ani trebuie sa fii deja cu-r-va

| ciprian55 a răspuns:

Pai eu am 14 ani si nu am avut deci DA

| draguta32 a răspuns:

Poi da mi se pare norma..eu am o vecina de 23 de ani si nu a avut niciodata o reletie...asteapta baiatul potrivit si sunt de acord cu ea.

| VladY2000 a răspuns:

Da, fiecare are timpul lui.

| suoaree a răspuns:

Da laughing