| iasminutza_2656 a întrebat:

Vr rasp urgent am 14 ani. si vb cu un baiat de 16 ani dar imi tot zice ca nu vr sa fie vaz cu mine in public adica sa nu stie nimeni de noi doi adica sa nu ne vada ca ne sarutam si altele dar nu vr sa-mi zica motivul, zice ca o sa-mi spuna motivul cand o sa fiu numai eu si el imi tot bate apropouri ca sa fac dragoste cu el eu tot ii zic ca nu si sa nu mai zica ca ma supar dar baga scuza ca zice in gluma (eu is inca virgina) ma ameteste sa ies noaptea pe geam si sa ma intalnesc cu el ii tot zic ca n-am cum ca daca afla aimei ma omoara
Pana la urma a zis sa ma duc la el acasa si sai mint pe parinti ca is la pr respectiva si ea sa stea in alta camera nu cu noi dar eu risc f mult ca daca afla aimei nusj cemi fac si nu numai de aimei nu stiu ce sa zic nu prea am incredere nici in el. oare merita riscu?
Nusj ce sa zic el e ok daca ii zic sa ma duca acasa cu masina ma duce daca ii zic sa faca ceva face doar ca nu-i place sa fie vaz in public cu mine ca iubiti., eu vb de ceva timp cu el noi zicem ca vb ca amici pana in seara asta dar noi vb numai de noi si sa ne intalnim pe ascuns sa ne sarutam eu vr ceva serios nu doar o gluma adica nu azi sa ma sarute si maine sa-mi zica pa
nu stiu ce sa fac ajutati-ma voi

Răspuns Câştigător
| shanela a răspuns:

ăsta vrea doar sa te frece,dc crezi ca nu vrea sa iasa cu tine in public,u esti inca copila naiva(si el e copil),dar el vrea doar sa se distreze cu tine,daca te ar iubi cu adevarat, nu ar ezita sa iasa cu tine de mana undeva sau sa isi arate dragostea in public, si in plus gandeste-te ca ai doar 14 ani! exista tot felul de riscuri, si mai gndeste-te ca el sigur se va lauda la prietenii lui ca uite ma am f***t-o pe aia, si de la prietenii lui va afla toata lumea.Deci chiar daca tie tie greu ca esti indragostita de el,asculta-mi sfatul si LASA-L si sex faci cand crezi u ca esti pregatita si fizic dar si psihic, nu ca iti propune sau impune unu, vei intalni u un baiat care sa tina cu adevarat la tine si caruia sa nu ii fie rusine ca esti prietena lui!

3 răspunsuri:
| MMihai a răspuns:

Să termini cu ăsta!

| SociallyDepressed a răspuns:

Hey,buna.
Linisteste-te,nu te mai stresa atat.
Eu zic sa-l lasi pentru ca vrea numai sex de la tine.Cum sa-ti spuna ca nu vrea sa fiti vazuti in public?
Nu te merita, tu meriti un baiat care sa te iubeasca si care sa te respecte.Nu merge la el pentru ca o sa te **** si apoi o sa te lase.Nu-l lasa sa te trateze ca o carpa.

| victor999_4422 a răspuns:

Io zic sa uiti de el numa o sa-si bata joc de tine
evital incet pana nu mai vorbiti
ii genu de baiat ca meri la el si ori te culci cu el ori te obliga si dupa aia nu te mai cunoaste