Exista mai multe variante, hai sa nu degeneram.
Poate omul nu are bani sa te scoata la un film, o cofetarie si ce mai zici tu sau poate nu e genul.
Totusi in alta ordine de idei e putin cam ciudat ca va intalniti doar seara si ca vrea in masina unde se "incinge" atomosfera.
Spune-i ce gandesti sau mai bine invita-l tu la un film sau un suc in timpul zilei si vezi ce face.
Relatie serioasa nu e, nu te culca cu el!
Deocamdata strict aventura, mai e mult pana la o relatie serioasa. cand te va invita ziua undeva, la un film, un concert, o lansare de carte, un eveniment si intalnirea se va lasa fara atmosfera incinsa, atunci sa stii ca incepe sa se gandeasca ca ati putea incerca o relatie serioasa.
De ce crezi tu ca si-a cumparat omul masina? Sigur nu pentru a merge cu tine in masina la cofetarie, la un suc!
Buna ingerasha, este clar ca te vrea pentru o aventura si el incearca sa iti dea senzatia ca nu se grabeste ca tu sa te simti relaxata si sa prinzi incredere in el, succes
Suna a aventura, cel putin din partea lui. Continua intalnirile asa cum le vrei tu.
Incearca nu ai de unde sa stii pana nu incerci. Daca chiar asta vrei aventureaza. Sigur si tie iti place tipul asa ca incearca. O zi frumoasa si succes!
Exact asa mi s a intamplat mie! Jur. Ne vedeam noaptea pe ascuns cand ai mei dormeam si m am culcat cu el ( in masina) si a doua zi nu mai stia cum ma cheama desi stie ca nu eram panarama si ca tineam la el... pe bune acum...o sa regreti amarnic ( ca si mine) daca te lasi purtata de val cand " se incinge atmosfera, fii tare chiar daca e al naibii de greu sa rezisti in fata unui tip buuun care te excita :p
KatiMe27 întreabă: