anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vrea sa ma impac cu prietenul meu cryingcrying
sa incep cu inceputull... am dost impreuna 2 luni si mai despartit de el dintr-o prostiee vroiam libertate si acum (dupa o luna) doresc sa ne impacam dar el zice ca mi-am batut joc de el si zice ca nu ma mai iubeste dar att dc m-a lasat sa il sarut? dati-mi un sfat... ce sa fac? cum sa ma impac cu el? dyaa::X

Răspuns Câştigător
emanuellex
| emanuellex a răspuns:

Poti sa incerci sa mai ai o discutie cu el in care sa ii explici ca doreai libertate doar pentru ca el ti s-a parut la un moment dat a fi posesiv, fapt care te-a speriat putin. Apoi ti-ai dat seama ca ai gresit si ca fara el viata nu mai este aceeasi. Probabil ca atunci cand l-ai alungat din viata ta ai folosit metode mai neprincipiale si el a perceput ca fiind totul o bataie de joc. Si pentru asta, sau mai ales pentru asta trebuie sa iti ceri scuze. Propune-i sa mai faceti o incercare de a fi impreuna si cere-i putina rabdare in a observa ca ti-ai dat seama de greseli, ca vrei sa te schimbi si ca o vei face. Daca te-a lasat sa il saruti, sunt convinsa ca inca tine la tine si ca iti va da aceasta sansa. Acum este doar ranit in orgoliul sau masculin si poate in sinea lui doreste sa iti dea o lectie. Va trebui insa sa fii atenta la reinceputul relatiei si pe parcursul ei, sa nu repeti greselile de pana acum. Ofera-i mai multa tandrete si seriozitate. S-ar putea ca el sa doreasca de la tine sa fii fata pe care sa se bazeze foarte mult, deci un pic mai rezonabila. Mult succes!

5 răspunsuri:
| RimePeHartie a răspuns:

Explica'i ca inca nu l'ai uitat si daca zice ca nu te mai iubeste lasa'l in pace. dk mai tine la tine o sa vina singur dar mai bine cauti altu

| AnnaMaria a răspuns:

Pai la ce te asteptai? ai vrut libertate, ai avut. doar nu credeai ca o sa stea dupa tine

| SpeciMen a răspuns:

Ofera.i un oral happy va impacati garantat!

| dyanne10 a răspuns:

Mai multe raspunsuri va rog dau funda:*

| dyanne10 a răspuns:

Rasp rapid funda:X