anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vrea un sfat de la voi ce sa fac. daca mie imi place de un baiet din sat verisoare si eu cu dinsu mam intilnit si acum eu am plecat acasa si nu stiu ce sa fac mai departe? va rog frumos ajutati-ma

6 răspunsuri:
constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Incearca sa scrii cat mai corect sa intelegem ce vrei, daca asa vei vorbi si cu el bietul baiat sa v-a lasa pagubas...

| Parintele a răspuns:

Pai vb si tu cu dinsu pe mess sau la telefon. Vorbeste cu verisoara sa-i zica ca-l iubesti si sa-ti dea numarul dinsului de telefon.

| Psihoyounger a răspuns:

Ar fi mai bine daca ai si scrie mai corect sa intelegem si noi... inrest... mai incearca sa il cauti, sa mai mergi in acel sat, stiu eu... suna-l etc. Bafta!

Psihoyounger

| ladybird a răspuns:

De ce sunteti rai? Sa stii ca exista o groaza de modalitati prin care puteti comunica cum ar fi telefonul, internetul, daca nu e si nu e ii iei adresa si ii trimiti o scrisoare. Acum pe bune daca iti place de el mai intai trebuie sa vezi daca si el te place, dupa aceea poti sa faci demersurile mentionate.

| cooola a răspuns:

Pai te mai intlnesti cu el...sincer nu prea inteleg ce vrei sa spui... dar daca vrei sa tii legatura cu el...ar trebui sa vb la telefon, sa te mai duci prin acel sat.

| kayan a răspuns:

"Dinsu" are casa, internet sau telefon?

Daca da, atunci te poti duce pe la dinsu in vizita, poti vorbi cu dinsu pe mess sau la telefon. nu?