Dragostea nu are varsta pai nu cred ca este prea normal totusi e o varsta frageda
Eu ca si copil mai mare, ma uit urat la chestiile astea, adica sincer in ritmul asta o sa vedem copii in scutece care se saruta pe gura, cum e melodia ai a lu cleopatra stratan cu ghita, la 4 ani canti melodii de dragoste... "ghitaaa nu pot sa dau scutecul jos sa iti faci treabaaa " cam asta e mesajul parerea mea
Nu e normal sa zici ca are un iubit. Oricum nu stiu ce este acel lucru dar depinde ce se intampla in relatia lor. Daca o relatie care o ajuta la dezvoltarea in socializare si lucrul de genul asta. e ok
:]] deci mor de ras )) )) in ziua de azi vezi fete de 10-11 ani ca au prieteni )) ) deci nu stiu cum sa spun.bhay` e sa zicem binisor ca invata din greseli insa sa nu faca alte prostii sau sa devina o micuta c***a si sa nu isi faca un obicei din a se combina cu baietii`. deci revenind fii cu ochii pe ea.
Acum foarte multe fete de 12 ani au prieten asa ca nu poti decat sa ii dai niste sfaturi de sora mai mare.
KatiMe27 întreabă: