Probabil i-ai ranit orgoliul pentru ca nu l-ai mai cautat, iar acum vrea sa te faca sa reactionezi asa ca sa se convinga ca are dreptate si tu il iubesti mult.eu zic sa fii indiferenta, daca te place cu adevarat si vrea sa va impacati ar trebui sa-ti zica, nu sa apeleze la jocuri prostesti.
Daca nu a stat cu alte fete decat pentru sex nu inseamna ca ti-a fost credincios, sigur se lauda ca fraierul!
Cat despre 'semnalele' pe care ti le da, nu cred ca vin din suflet ci mai repede ca i-ai ranit orgoliul si acum te-ar vrea in 4 labe, cersindu--i dragostea, pentru ca daca vroia ceva de la tine ti-ar fi spus in fata, ar fi avut tupeul!
Sti vorba aia: eu unde am scuipat nu mai ling; asa sa faci si tu, numai ca el a scuipat si tu vrei sa lingi dupa el
Parerea mea este ca pana nu iti spune clar si coerent indiferent de mijloc (mess, telefon, live) ce vrea si ce are de gand, sa nu-l bagi in seama, si sa nu-ti formezi pareri. Ai spus ca a ramas ca veti fi amici, el poate vede toate astea ca pe o prietenie, fiecare are modul lui de gandire si reactionare! Depinde in functie de persoana: daca e mai vorbaret, comunicativ, deschis poate face toate astea ca un "semn" de prietenie. Daca e mai inchis, mai rezervat, vrea sa vada (indirect) daca mai esti atrasa de el. Daca e o persoana care nu poate trai fara admiratie si altele, poate fi vorba si de orgoliu si face toate astea ca sa-ti intoarca inapoi faptele.
Sfatul meu este sa nu intri la fel si fel de banuieli, pentru ca am invatat ca la urma urmei si faptele conteaza, dar daca nu sunt justificate nu are rost sa ne luam dupa ele
pupICI SI BAFTA IN CONTINUARE~
Buna. In primul rand as vrea sa te felicit, inseamna ca ti foarte mult la acel baiat daca iti place de el de 2 ani :o totusi este foarte mult. Eu cred ca baiatul ar vrea sa continue relatia cu tine si ca-i pare rau ca v-ati despartit. Si-a dat seama cea pierdut, asa ca sa nu te surprina daca o sa-ti zica sa va impacati ?
Succes
Pai daca vb cu tine pe mess este insistent si tot vrea sa vorbesti cu el este posibil sa te placa cel mai bine este sa te intalnesti cu el si sa discutati
Nu mi se pare deloc un motiv serios pentru care a vrut sa va despartiti. Daca ai destul curaj ar trebui sa'l provoci la o discutie legata de sentimentele lui...preferabil face to face. Pt ca mess poate minti usor.
Eu zis sa va impacati.si sa stie foarte clar ca este ultima sansa a lui. Eu cred ca el tot te mai iubeste mai ales daca spui ca te intreaba mereu pe mess cmf...si iti spun eu ca baietii sunt orgoliosi rauuu...nu te'ar intreba asa doar de dragul de a purta o conversatie. Asadar eu spus sa ii mai dai o ultima sansa si sa vezi cum merge. Bafta si sa ne mai ti la curent cu ce se intampla:*