anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vreau cât mai multe răspunsuri din partea băieţilor/Consideraţi că virginitatea unei fete la vârsta de 20 de ani reprezintă un lucru ieşit din comun?/Argumentaţi-vă răspunsul/Cel mai bun răspuns primeşte fundiţa

Răspuns Câştigător
| Klepto a răspuns:

Nu, din perspectiva mea (eu sunt mai ciudat si o specie mai rara) nu este nimic ceva iesit din comun chiar daca lumea/noua generatie este cu susul in jos.
Asta inseamna ca inca nu ai gasit baiatul potrivit in ochii tai.Sunt constient ca au mai fost baieti care te-au curtat dar se pare ca nu aveau acel "ceva" ce cauti tu.Baieti exista dar se pare ca tu il cauti pe "acel" baiat.
Cine este lumea sa decida daca un lucru este iesit din comun? Ce are "lumea" si tu nu ai? Opinia ta este la fel de importanta ca si a oricarui altcuiva.
Acuma 50-60-70 ani era obligatoriu ca fata sa fie virgina pana in noaptea nuntii dar acum nimanui nu ii mai pasa si fiecare face ce vrea.Deci asa cum altii o "fac" la o varsta asa tu poti alege sa o faci pasul acesta cu cine vrei tu.
Daca le zici unor baieti veniti din noua generatie (eu la 23 ma consider din vechea generatie) ca esti virgina sigur o sa isi imagineze ca nu este ceva in neregula cu tine sau o sa incerce ei.
Poate in cartea unora acest lucru ar fi considerat ciudat dar in cartea mea tu ai respectul meu chiar daca nu te cunosc.Iti respect vointa si determinarea ta si ca nu ai picat in plasa primului baiat care a incercat sa te vrajeasca.
Fiecare om selecteaza dupa unele categorii dar se pare ca tu esti mai exigenta.
Daca esti virgin/a nu inseamna ca esti urat/a.
Daca esti virgin/a nu inseamna ca esti prea gras/a.
Daca esti virgin/a nu inseamna ca esti defect/a.
Concluzie daca esti virgin/a nu inseamna absolut nimic.
In timpurile actuale cand toti o "fac" de nu mai pot se pare ca tu esti mai speciala si cauti pe cineva la fel de special cu care sa ramai.
Desigur 90% (poate chiar mai mult)dintre baieti la varsta ta cauta doar sex fara prejudicii si obligatii si pe la 30 de ani se trezesc si cauta fete cuminti asa ca genul de baiat care il cauti nu o sa apara prea usor dar mai exista exceptii.
Asa cum am patit si eu cand m-am asteptat mai putin, in cel mai stupid loc am intalnit-o pe fata care am cautat-o dar nu am cautat-o daca ma intelegi poate asa o sa il gasesti si tu pe "acel" baiat.Doar un mic sfat, daca il gasesti sa nu ii dai drumul asa cum am facut eu...

9 răspunsuri:
| FataCuChitaraMunților a răspuns:

Eu sunt o persoană cu principii complexe/Nu am dorit să mă arunc pur şi simplu într-o relaţie/Nu am dorit să mă refugiez în braţele primului venit/Am dorit ca acest moment să fie special/Având în vedere faptul că aici nu se include experienţa.../Am dorit să am sentiment pe deplin/Să simt că persoana de lângă mine într-adevăr merită să rămână lângă mine/Am dorit să văd sentiment, mai presus de toate/Să simt că pot avea încredere oarbă în persoana de lângă mine

| ascovit a răspuns:

OAU! FELICITARI!

pai eu nu sunt baiathee hee, insa nu ma pot abtine sa-ti spun ca, da...este iesit din comun la vremurile noastre, si o astfel de fata care la 20 de ani sa fie virgina, deci foarte RAR! Putem spune ca este iesit din comun dar in acelasi timp e si de bine. Nu stiu de ce, dar...asa consider. happyhappyhappy

| BlancaFantasma a răspuns:

Eu sunt fata dar te felicit pentru lucrul asta.in ziua de azi dupa cate am vazut pe site la 13`14 ani e moda sa-ti pierzi virginitateaoh go on

| dudu13 a răspuns:

La 20 de ani?:O Cam rar tipe virgine la 20 de anibig grin Si cu toate, mi-ar placea sa intalnesc una [dar sa arate bine]. Si ca sa iti raspund la intrebare, da, e un lucru iesit din comun.In ziua de azi pustoaicele nu mai sunt virgine de la 15-16-17 ani, nu toate dar majoritatea, si cand o tipa de 20 iti spune ca e virgina, ramai blocat.

| nustiucenumesapun a răspuns:

Felicitari! foarte bine ca nu te-ai oprit la primul baiat pe care l-ai intalnit!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca as gasi o fata la 20 ani virgina care sa arate bine, sa ma inteleg cu ea as merge departe cu ea poate chiar pana la Casatorie... e mare lucru.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sincer...BRAVO! Eşti cu-adevărat o fată specială şi sigură pe ea. Ştii să-ţi croieşti un drum frumos în viaţă, ai ştiut să-ţi aperi demnitatea, să rămâi pură şi frumoasă pentru alesul inimii tale. happy NU, cu siguranţă nu este absolut nimic ieşit din comun, fi sigură că el va apărea atunci când te-aştepţi mai puţin. Sunt de-acord cu @Klepto în tot ceea ce a spus şi aşa este când îl vei găsi să nu-i dai drumul...Continuă să fi tot aşa pură, sinceră şi fidelă. În această lume există şi persoane invidioase, de aceea nu asculta "sfatul" oricărei fete/băiat, sunt invidioşi că ei nu mai au ce tu ai.
O zi faină în continuare! happy

| Eusicamatat a răspuns:

Ok..nu nu este iesit din comun si eu am 14 ani am zis ca pana nu fac 18 ani nu vreau sa cedeez niciunui baiat bv happy

| ea_3212 a răspuns:

Bravo si tot respectul meu...chiar foarte rar vezi o fata virgina la 20 de ani, insa aceasta nu e o raritate.De exemplu soramia are 22 de ani, arata foarte bine si inca nu a avut reletzii sexuale(asta o stiu la sigur) si chiar daca imi e sora o invidiez si eu, sigur ca e invidie alba.Am si eu aceleasi idei sa ma mentin asa pura pin la o virsta ceva mai rar intilnita la multe fete din ziua de azi.Sincera sa fiu nu prea agreez fetitzele astea care se indragostesk in prima seara iar in cea de-a doua fac si sex(pentru ca sunt sigura ca acolo nu e dragoste)TOT RESPECTUL MEU.si sa stii ca nu e nimic iesit din comun...