| justifyme a întrebat:

Vreau ceva sa mearga! ca am incercat multe! cum pot sa-i arat ca-l iubesc?

sa va spun ca imi e o ciuda ca o gramada de baiati imi spun ca ma iubesc dar cel pe care il iubesc nu imi spune!
cum pot sa-i arat ca-l iubesc si sa nu fie asa misterios daca vrea sa-mi spuna?!
vreau ceva sa mearga si sa-l fac sa vada ca-l iubesc, sa faca el primul pas!
va rog mult ajutati-ma! sunt disperata! e cel mai frumos baiat : destept si glumet deci e perfect pentru mine ...va rog mult dau funda la ce merge! pls repede!

Răspuns Câştigător
| Zenithf a răspuns:

Baietii nu fac intotdeauna primul pas. Ce stii tu despre el, a mai avut prietene? Poate ii mai timid decat tine, si atunci poti sa astepti tu mult si bine o declaratie de la el. Poate ca ii place de tine dar are impresia ca nu-l vezi altfel decat ca pe un prieten. Poate a auzit de la altii ca tu i-ai refuzat si nu iti spune nimic ca se teme sa nu fie nici el refuzat.
Tu apropie-te mai mult de el, glumeste cu el, sicaneaza-l uneori, povesteste mai mult cu el, daca nu merge nici asa intreaba-l odata daca nu te duce la un suc, pana la urma tot intelege el ce este in sufletelul tau.

3 răspunsuri:
| vlaaddd a răspuns:

Si daca nu iti spune care e problema? Tipul este destul de ok, nu vrea sa para disperat sau ceva de genu'. Nu se grabeste in a spune acele cuvinte, nu vrea sa sufere din cauza ta, poate nu are incredere in tine, poate ca inca nu te iubeste. Cam tu esti cea disperata si daca in fata lui esti asa nu cred ca ai de castigat.

Demonstreaza-i ca il iubesti si ai rabdare.

@btw: sunt cu o fata de aproape 5 luni si nu i-am spus ca o iubesc pentru ca... ti-am spus mai sus.

| LittleGirlMonster a răspuns:

Si pe mine ma plac multi baietiworried Si am noroc ca pe cel care il iubesc ma iubeste, doar ca diferenta de varsta e de 2crying Pai daca va jucati ascunsa pe la bloc, te ascunzi cu el si ii spui.Iar apoi vezi tu mai departe:*:*

| justifyme explică:

Eu vreau sa fiu cu el, si eu sunt timida si mi-e teama sa nu cumva sa ma paraseasca ca pun suflet in relati si ma va distruge ...baietii fac primul pas, nu? asa stiam eu deci ce sa fac?