Eu tin foarte mult la el si as vrea sa fiu cu el dar nu am facut primul pas ptr.ca am vaut ca toate fetele de acolo au facut toate la fel.ele au venit la el si cred ca daca eu nu am venit la el, cred ca el va zice ca eu nu sunt ca toate si pe ele nu le va lua in seama
Pai da dar am mai spus ca nu am facut primul pas ptr.ca am vaut ca toate fetele de acolo au facut toate la fel.ele au venit la el si cred ca daca eu nu am venit la el, cred ca el va zice ca eu nu sunt ca toate si pe ele nu le va lua in seama
Madalina,te-ai gandit ca in fiecare loc in care se opreste el are cate o fata de care ii place? Si are si de unde alege,din moment ce fetele dau navala toate.El,nu are nevoie sa vina sa iti vorbeasca,poate avea orice fata vrea, tu sa te duci sa-i vorbesti, iar nu e bine.Nu-l uiti mai bine? Nu vrei sa ai un prieten care sa fie tot timpul langa tine? Nu traiesti intr-un pustiu, sunt atatia baieti in jurul tau, cine stie cati asteapta macar o data sa-i privesti...Ia mai gandeste-te.
Eu cred ca ar trebui sa il inviti la un suc. Apoi sa vorbiti si incearcal sal saruti si o sa vezi cum reactioneaza.
Pai da greece 12 dar eu nu am facut prima pasul acesta ptr.ca am vazut ca toate fetele de acolo au facut toate la fel.ele au venit la el si cred ca daca eu nu am venit la el, cred ca el va zice ca eu nu sunt ca toate si pe ele nu le va lua in seama...
beausingurlamasamea întreabă: